Полиција ухапсила пљачкаша након годину дана због гаћа које је носио!

Пар разнобојних мушких гац́ица које су вириле изнад ниских панталона осумњиченог за пљачку помогли су полицији да га ухапси нешто више од годину дана касније, саопштиле су у среду савезне власти у Њујорку.

Занимљивости 27.11.2023 | 15:38
Полиција ухапсила пљачкаша након годину дана због гаћа које је носио!

Пљачка се догодила у продавници дувана у Квинсу 14. септембра 2022. Тројица маскираних мушкараца изашла су из мазде и ушла у продавницу, према тужби поднетој прошле недеље федералном суду.

Двојица мушкараца уперила су пиштоље у запослене и купце, док је трец́и испразнио касу и зграбио робу и мобилне телефоне запослених, наводи се у притужби. Разбојници су побегли у аутомобилу Мазди.

Снимци надзора који су дистрибуирани путем медија приказују трец́ег разбојника у гац́ама јарких боја са великим словом Р у белој и 1990. годином у жутој боји.

Анонимни типстер прошао је дуж Инстаграма тражећи осумњиченог са шареним доњим вешом, наводи се у притужби. Позивалац је такође рекао полицији да су пљачкаши покушали да продају своју украдену робу на другој локацији у Квинсу.

Детективи су прегледали видео снимке са продајног места и уочили човека у шареном доњем вешу, који је сада лако препознатљив јер више није носио маску, наводи се у притужби.

Полиција је идентификовала осумњиченог на основу његовог Инстаграм налога, снимка са места продаје робе и фотографија са ранијих хапшења, наводи се у пријави.

30-годишњег осумњиченог ухапсили су у среду ујутру у његовој куц́и у Квинсу припадници заједничке радне групе њујоршке полицијске управе-Бироа за алкохол, дуван и ватрено оружје. Он је чекао оптужбу на федералном суду у Бруклину, рекао је портпарол канцеларије америчког тужиоца извештава агенција АП

Имејл са тражењем коментара послат је адвокату осумњиченог у канцеларију савезног јавног браниоца.

Друга двојица осумњичених за пљачку су и даље на слободи, саопштиле су власти.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар