Мирна и јака Србија значи могућност и да регион иде напријед и да се развија

- БиХ је међунарорно призната држава, то је јасно и то нико не доводи у питање", каже члан Предсједништва Српске напредне странке Миленко Јованов и додаје да према Републици Српској постоји велика љубав.

Република Српска 23.11.2023 | 22:42
Мирна и јака Србија значи могућност и да регион иде напријед и да се развија

“То не значи да било ко доводи у питање суверенитет и територијални интегритет БиХ”, истакао је Јованов, током гостовања у емисији "Мат" БН ТВ.

"Ми имамо различит поглед у прошлост, али то не значи да не можемо да имамо заједнички поглед у будућност. Предсједник Вућич је тај који је иницирао градњу ауто-путева према БиХ и помоћ БиХ. Међутим, остало је да стоји у ваздуху његова иницијатива која никада није прихваћена ни разматрана озбиљно од људи у Сарајеву", казао је Јованов.

Дајте, каже он, да причамо о томе како ћемо да градимо путеве, пруге...

"Србија је јака да помогне свом народу да остану оно што јесу. Мирна и јака Србија значи и могућност да регион иде напријед и да се развија", истакао је Јованов.

Имамо двије опције након избора у Србији, истиче члан Предсједништва Српске напредне странке.

“Или ћемо наставити у будућности или ћемо се вратити у прошлост. Будућност значи наставак инвестиција, повећање плата и пензија. Враћање у прошлост значи враћање људи који једноставно нису у стању да ипсоруче резултате народу, јер их то не занима”.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милан

24.11.2023 06:10

Оно што је вечерас Жељко Комшич изговорио гостујући у Дневнику плус на Федералној телевизији требали би многи да послушају! На питање водитељке да прокоментарише изјаву Зукана Хелеза (читај Гаргамела) у вези наводних руских кампова за обуку у Републици Српској рекао је да то што је он изговорио да се то не говори у јавности чак и ако је тачно јер одавање тајних података је кривично дјело и додао је да ништа више на ту тему нема шта да каже што је била сасвим јасна порука Комшића какву је лаж изнио Гаргамел, а на питање да прокоментарише изјаву Јенса Столтенберга да је за улазак БиХ у НАТО потребна сагласност сва три народа и да ли то значи да је тачно да је 2019.године програм АНП као програм придруживања претворен у програм који значи само сарадњу са НАТО-ом, Комшић је одговорио са ријечима "нажалост то је тачно"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

24.11.2023 09:56

И грађани РС су за нато, буди сигуран Милане, већина. Коме је до сукоба више? Само онима који се богате држе овакве тензије

Name

Р.

24.11.2023 11:44

И милан је један од милионера нахапаних,па наравно да је против НАТОа и ЕУ јер правна дрзава би питала одакле милиони многима.

Name

Милан за Р.

24.11.2023 19:55

Значи по теби је милионер онај ко изнесе чињенице које се теби не свиђају јер се тим чињеницама разоткривају лажи које сте пласирали у вези НАТО-а! Имаш ли шта на то да одговориш!

Name

за ре Милан

25.11.2023 09:44

Ако сам добро схватио коментар.Да ли то знаци,само ако си за нато нема сукоба?

Name

Дуско

24.11.2023 10:30

Фала Јованов, такви нам не требају, гледао сам те у Скупштини, дупла 0.

ОДГОВОРИТЕ