Певачица о борби са тешком болешћу: Нисам осећала ноге ни видела на лево око

Певачица Ника Антолос (34) објавила је видео који је настао када су јој доктори дијагностификовали мултипле склерозу. Чланици хрватске групе Феминнем то је раздобље било најтеже. Због те аутоимуне болести није осећала ноге, није видела на лево око и јако је смршала.

Забава 23.11.2023 | 18:29
Певачица о борби са тешком болешћу: Нисам осећала ноге ни видела на лево око

Ника није одустајала. Утеху и снагу пронашла је у вери.

- Алелуја! Пре 4 године... отад ни трага МСу... Из болести Он ме избави! Опростите на неугледном издању, али верујте ми, отада о изгледу не размишљам превише… Овде сам била сломљена... свеже дијагнозе, нисам осећала ноге, ни видела на лево око, вртело ми се, смршавила превише у премало дана, али знала сам да Он има већи план... Свака патња има смисао, не одмах... не одмах... али у једном га увидиш - написала је уз видео на Инстаграму па додала:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖𝙽𝚒𝚔𝚊 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚕𝚘𝚜➖ (@____ника_антолос____)

- Знала сам да ћу оздравити, само нисам знала како... И тако Он ми послао изгубљено знање да кроз ту моју сестру здравље ми врати на славу Своју... Разумем да неки не разумеју, то се доживети мора... не иде “овако”... Неки се морају смочити да ти поверују кад кажеш да ће киша, други понесу кишобран... то није на нама…

Раније је открила како се осећа много боље.

Nika AntolosФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Јој, супер! Супер! Понављам једне те исте реченице, али да друго кажем, лагала бих. Ја сам последње три године боље него што сам била с 18 година - рекла је у емисији "Здравље на квадрат".

(Курир/24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар