Дино Мерлин четири ноћи заредом емоцијама преплавио Београд

Након синоћње експлозије љубавних песама и досад невиђеног сценско-музичког спектакла, догодио се врхунац мерлиноманије која је протеклих дана владала у Београду.

Забава 23.11.2023 | 17:20
Дино Мерлин четири ноћи заредом емоцијама преплавио Београд

Чувени сарајевски кантаутор Дино Мерлин у четири препуне Арене повезао је публику чистом емоцијом и порукама мира, а да је било још слободних термина ко зна колико би се дана његови хитови орили Београдом.

Без иједне рекламе и плаката, месецима унапред, овај уметник распродавао је четири београдске Штарк Арене у само једном дану како је објављивао нове термине. Београдска Арена, иако попуњена до последњег места, била је премала да прими све обожаваоце његове музике. Обећања публици Мерлин није изневерио, напротив - одужио им се досад невиђеним схоwом на овим просторима. Спектакл какав је приредио, хук публике, скандирање и овације којима је испраћен, дуго ће још времена одјекивати овим просторима.

Феноменално расположен, уз изразиту сценску енергију, ванвременске хитове и продукцију у рангу највиших светских стандарда, одушевљавао је и показао зашто ће златним словима остати уписан у сам врх музичке историје наших простора.

“Какав призор! Једва сам чекао на ово. Нисмо се видели осам година, а то је један велик комад времена. Песме су само ноте ако их ви не заволите, ако не уђу у ваша срца и не певамо заједно. Због оваквих посебних тренутака и дивне публике као што сте ви, мој живот има смисла”, обратио се Мерлин публици прекидан овацијама фанова. Певала је заузврат београдска публика, не штедећи гласове и дланове, како би показала колико им је недостајао.

О томе говори податак да и поред четири препуне Штарк Арене интересовање за Мерлинове концерте није јењавало, те се из редова фанова све чешће цитирају управо речи “Боже, дај нам још једну ноћ…” из његове песме “Један дан, једна ноћ” и чини се да је свака особа у Штарк Арени имала само једну жељу – да та ноћ траје још дуже!

И како је већ познато да је Мерлин велики професионалац и креативац који ништа не препушта случају, као посебно изненађење сваке вечери почастио је публику премијерно са новим песмама "Скоро ће зима" и “Не радујемо се”, те је публици из вечери у вече приређивао и госте изненађења. “Посебна част ми је да су ми се на сцени придружиле неке од колегица и колега с којима сам имао сарадње у каријери попут Здравка Чолића, Весне Змијанац, Иване Банфић, Сенидах и Марка Лоуиса, истакао је.

Dino MerlinФОТО: КУРИР

Дино Мерлин остаће један од ретких уметника који се по броју одржаних концерата у београдској Штарк Арени може уписати у сам врх списка извођача током њене историје. Новембар у Београду остаће упамћен по концертима сарајевске мегазвезде која је публици у арени оставила своје срце, а београдска публика му се заузврат поклонила и одужила великим поштовањем, скандирањем и овацијама.

Његова актуелна турнеја "Ми" наставља даље већ за пар дана. У Цириху ће бити 30.11. и 2.12, а потом два петка и суботе заредом у Загребу, 8.,9.,15. и 16. децембра. Северна Македонија га пак жељно ишчекује 27. и 28. децембра у Скопљу.

(курир.рс/ Фото:Жељко Видиновић)

Коментари / 0

Оставите коментар