Бобан Здравковић о новој песми: Биће то спој метала и мог стила!

Након дужег времена екипа Курир телевизије срела је певача Бобана Здравковића који је отворио душу, те је открио интригантне детаље о свом животу. Он је коначно решио да се врати на сцену, па је испричао своје даље планове.

Забава 22.11.2023 | 18:38
Бобан Здравковић о новој песми: Биће то спој метала и мог стила!

То су песме које као да су се препородиле одједном и људи воле да их слушају свуда да иду, пуне су и кафане и концерти. Углавном је увек лепо дружење.

Наступа мало по Србији, али је зато ангажован у дијаспори. Од почетка своје каријере истиче да му је веома важно мишљење публике. Пре него што је снимио своје прве песме, исте је прво певао по кафанама како би "опипао" публику.

- Тачно је, много пута ми се дешавало да пробам песму, да видим како ће људи реаговати и ако видим да има неке реакције, онда то, наравно, снимим - рекао је Здравковић за Курир ТВ.

Да ли је коначно дошло време да Бобан објави неку нову песму?

- Има много изненађења, могу да вам кажем, и времена наравно, али чекам мало. Сада имам толико посла да немам времена баш за студио, али сам ипак нешто и снимио. Биће ускоро нешто врло интересантно, неки, како да кажем, спој, да кажем, метала и мог стила, то ће многе људе изненадити. Тако да, ето, то је снимљено, биће, ускоро ће бити, али хоћу и моје неке песме да снимим - рекао је певач.

Током 80-их година, био је мега популаран певач и то не само због добрих песама и хитова, него и због жена у бившој Југославији.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар