Прију чува Цецин телохранитељ!

Телохранитељ Светлане Цеце Ражнатовић чува Александру Пријовић.

Забава 21.11.2023 | 18:48
Прију чува Цецин телохранитељ!

У питању је човек чији је надимак Фабио, а који је годинама био у пратњи највеће музичке звезде и њене деце, Анастасије и Вељка Ражнатовића. Њега је естрадној звезди доделила држава 2007. године и о њој је водио рачуна све до 2011. године.

Тада је певачица била у кућном притвору, а онда је Фабио добио нови задатак - да заводи ред и мир на познатом београдском сплаву.

Како сазнајемо, он је човек од изузетног поверења. Делује мирно и повучено, али и те како зна свој посао. Према речима нашег извора, спреман је и живот да заложи за оног о коме води рачуна. Сада је уснимљен на концерту снајке Слободана Бобе Живојиновића, како стоји са њене леве стране. Видео је певачица поделила на друштвеним мрежама, а наши извори који су били на лицу места откривају детаље:

Svetlana Ceca RažnatovićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН

- Фабио је ангажован са осталим момцима да певачицу спроведе од свлачионице до бине и да води рачуна да све протекне како треба. Он је својевремено радио у МУП Републике Србије и свој посао извршава на прави начин. Тако је функционисао и кад је радио с Цецом. Од ње се није одвајао, био је њен шеф обезбеђења. Где год је Цеца ишла, он ју је пратио у стопу. Пријовићка нема приватно обезбеђење, него оно организовано у склопу великих догађаја као што је њен концерт. Управо на таквим дешавањима, где има много људи на једном месту, може доћи до инцидента. Зато је он ту да очува мир и да посетиоци и певачица буду сигурни да ће све проћи у најбољем реду - казао је наш извор.

Svetlana Ceca RažnatovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Ако је судити по видеу који је објавила, Александра се осећа сигурно и спокојно излази на сцену. Њој је до краја године преостало да одржи још седам великих концерата, од којих ће два бити у Тузли и пет у загребачкој арени.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар