Сања Вучић умало завршила у Харему- шеик нудио 10 камила!?

Певачица Сања Вучић први пут је открила да је као мала могла да заврши у харему.

Забава 20.11.2023 | 20:27
Сања Вучић умало завршила у Харему- шеик нудио 10 камила!?

Наиме, њена мајка је добила понуду да је прода, али је то одбила. Каже да та епизода из живота није била разлог због чега је она почела ад учи арапски језик.

- Арапски сам студирала зато што ми се свидела та оријентална источњачка култура. Било је сачувај Боже кад сам била са мајком у Тунису на одмору. Кад сам била 6. разред основне школе, неки шеик је нудио 10 камила да ја останем ту, али нисам због тога кренула да студирам арапски језик, него јако ми се свиђа та оријентална култура и након што сам пробала да упишем академију музичку, нису ме примили. И као шта ћу, где ћу, немам појма, језици ми добро иду иначе и кренула сам да учим сама арапски алфабет и да пишем и да читам, и онда као ајде и ето. Уписала сам на буџету, државни, нисам завржила, али завршћу сигурно - прича Сања, преноси "Сцандал!".

Она је проговорила и о глумачком искуству.

- Глумила сам епизодну улогу у серији "Пси лају, ветар носи". То ми је јако лепо искуство. Али сам схватила да не желим да будем глумица, бар не у филмовима и серијама, зато што је пренапорно и зато нешто мало што сам ја била ту да снимим. Толико понављања свега и свачега. Мислим, прво спотове кад снимам, па ми је преко главе, а тек те врсте кад је озбиљно и професионално, тако да и тај мој сан да будем глумица се одједном срушио - испричала је она у емисији "Диван шоу" на Курир телевизији.

Sanja Vučić, sanja vucic, divan<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Како је рекла, ипак би се жртвовала ако би глумила у неком биографском филму, а пошто је многи пореде са Оливером Катарином, ту би дала све од себе.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4296140/сањиној-мами-сеик-нудио-10-камила-да-је-купи">Курир/Република)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јес'

21.11.2023 14:46

и тај шеик будала , дати десет камила да би , за коју годину , имао једну камилу.

ОДГОВОРИТЕ