Полагање вијенаца за страдале из ПУ Бијељина

На спомен обиљежје испред Полицијске управе Бијељина положени су вијенци за 53 припадника ове управе који су своје животе дали у  Одбрамбено-отаџбинском рату. Минутом ћутања одата је почаст припадницима Полицијске управе који су оно највриједније, своје животе уградили у Републику Српску.  

Република Српска 20.11.2023 | 14:56
Полагање вијенаца за страдале из ПУ Бијељина

Стјепан Терзић, начелник Полицијске управе  Бијељина овом приликом је истакао да је  уприличен И пријем за породице погинулих припадника Министарства а да ће ломљење славскога колача бити обављено уз благослов и присуство владике Фотија.

Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине истакао је да је битно одати почаст за оне који су дали највећу зртву, као припадници 4. одреда Специјалне полиције, да бисмо живјели мирним животом данас. Он је додао да је битно да и данас чувамо оне који и у садашње вријеме чувају наш град и Српску, подсјећајући на скорашње убиство инспектора Полицијске управе Бијељина.

“Наше данашње друштво са високим степен криминала И корупције има своје  помагаче у свакој институциј, то је сурова истина нашега друштва. Да би имали праведније и уредјеније друштво него што је сада, морамо се сјећати свих оних који су своје животе дали за Репубику Српску И кажњавати оне који чине кривична дјела попут убиства инспектора Марковића”, истакао је градоначелник Бијељине.

У  сусрет обиљежавању крсне славе Полицијске управе Бијељина, протекле седмице је организована И акција добровољог даривања крви. 70 припадника ПУ Бијељина одазвало се овој акцији а у наредним данима ПУ Бијељина планира да одржи Дан отворених врата за најмладје како би им приближила полицијску професију.

(БН) Фото: БН 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Људи моји 2023.

20.11.2023 15:46

Прошло 25 година од рата, ЧЕТВРТ ВИЈЕКА, дајте мало ми млади да ЖИВИМО, стварно сте више ДОСТАДНИ (на све три стране, сви сте ви исти и сви сте се само бранили, питам се само од кога)

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

20.11.2023 15:59

Најбитније је то да се строго нагласи ОДБРАМБЕНО ОТАДЗБИНСКИ РАТ Без тог се не би знало за ста смо се тукли И отисли дзаба толики зивоти А све да би се данас гузицари бусали у прса И како смо се тобозе од неког бранили Ето то би било то Сад моземо запјевати ону стару ОВО НАМ ЈЕ НАСА БОРБА ДАЛА ДА ИМАМО ДОДИКА ЗА ВЛАДАРА Браво

ОДГОВОРИТЕ