Лепа Брена узела највећи бакшиш на естради за пјесму

Осим што ради као водитељ на телевизији, Зоран Пејић Пеја често води и приватна весеља широм свијета. Гостујући у једној емисији открио је да је највећи бакшиш икада на естради зарадила Лепа Брена, али је тај новац подијелила са свима.

Магазин 18.11.2023 | 18:13
Лепа Брена узела највећи бакшиш на естради за пјесму

Пеја се присјетио једног весеља које се прије много година одиграло у Паризу и рекао да је Брена тада сав новац подијелила са колегама равноправно.

– Лепа Брена је радила весеље у Паризу, изашла је да отпјева једну пјесму и за једну је добила 20.000 марака. Добила је и цифру као гажу, коју сада је могу да кажем, а ово је био бакшиш за једну пјесму. Онда је тај новац однијела код Миће Николића, ставила у торбу од хармонике и сви смо подијелили на крају – рекао је Пеја.

Водитељ признаје да је данас ситуација другачија и да сав бакшиш који се заради на весељу узимају домаћини који тако на крају исплате музику.

– Данас бакшиш узимају газде весеља и мени то изгледа мало чудно. Сједи моја сестра и жели да се весели, ја извадим 500 евра дам музици и она то исто уради. Она да сто евра на примјер, а онда њен брат узме свих шесто евра и исплати музику – закључио је он, пише Гранд.

(Курир) Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјес

18.11.2023 18:41

Лопове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

19.11.2023 16:29

Гладна била, гладна остала...а и пластика је поскупа !

ОДГОВОРИТЕ