Полиција потврдила - Сејо Калач приведен!

Полицијска управа у Загребу је потврдила да је певач Сејо Калач приведен на саслушање, као и да је поднета пријава против њега.

Магазин 15.11.2023 | 18:41
Полиција потврдила - Сејо Калач приведен!

У медијима се појавила информација да је певач Сејо Калач приведен у полицију након што је наводно претио власници једне кафане у Хрватској.

Власница кафане је испричала како јој је певач наводно претио смрћу због чега је полиција алармирала. Са друге стране, Сејо је све демантовао и истакао да је та жена све измислила.

За медије се огласила Полицијска управа у Загребу, која је потврдила наводе о привођењу Сеја Калача.

- Обавештавамо вас да су полицијски службеници Шесте полицијске станице Нови Загреб у недељу, 12. новембра 2023. године довршили криминалистичко истраживање за претње 59-годишњег С.К. на штету 57-годишњакиње С.Ј. - стоји у одговору ПУЗ (прим.аут Полицијска управа загребачка), као и потврда да је Сејо Калач ипак приведен на саслушање, након чега је подигнута кривична пријава.

- Након довршеног криминалистичког истраживања осумњичени је предат притворском инспектору, док је пријава поднета Општинском државном тужилаштву у Новом Загребу - наводи се у одговору Полицијске управе.

Подсетимо, власница кафане у којој је често боравио певач оптужила га је да је често долазио у кућу коју је откупила од њега и да јој је претио смрћу.

- То није тачно, та жена све измишља. Закачила се жена за мене, хоће да се експонира, да буде популарна преко мог имена. Она ме уопште не интересује, само нека ме остави на миру - истакао је Сејо, а на питање чија је кућа коју Соња помиње да је откупила од њега због дугова, певач негира да ју је уопште сам и продао.

Sejo KalačФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ

- Отела је ту моју кућу и не пушта ме. Желим да је се клоним, да ме остави на миру. Моја бивша жена је продала ту кућу, ја сам јој потписао пуномоћ, она је то продала мимо мог знања - рекао је Калач и додао да никада никоме није претио.

- Каква претња, какви бакрачи, пусти то. Ја сам само био ту испред куће и отишао. Никоме нисам претио - истакао је Сејо.

(Курир/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Какву

20.11.2023 13:26

Фацу има Сејо?

ОДГОВОРИТЕ