Дечко Тање Савић дао отказ у САД, радиће са њом

Тања Савић је толико залудела 11 година млађег партнера Мухамеда Мукија Бешића да је решио да да отказ у компанији у Америци у којој је радио као пилот како би све своје време проводио с њом и постао део њеног тима.

Магазин 14.11.2023 | 22:05
Дечко Тање Савић дао отказ у САД, радиће са њом

Како сазнајемо од доброобавештеног извора блиског певачици, поред тога што партнери уживају у љубави, пилот се све више интересује и за Тањину каријеру. Откад се сазнало за њихову везу, познато је да је редовно прати на наступима, а њихов план је да постане њен менаџер.

На овим путовањима Муки ствара контакте како би он могао да јој заказује тезге и буде упућен у тајне естрадног заната.

- Тања не жели да се одвоји од Мукија ни на тренутак. Полако је почела да га уводи у посао, тако да је врло могуће да ће јој он у најскорије време и званично постати менаџер. Последњих неколико недеља Муки се често јавља и на њен телефон, а већ је склопио и договоре с неким газдама клубова у којима Савићева тек треба да пева у наредном периоду.

Његова породица и пријатељи су шокирани што се одрекао добро плаћеног посла у Америци због Тање. Он је тамо пилотирао приватним авионима, а сад је све то прошлост. Месецима већ не ради, а све је почело почетком ове године, кад се смувао с њом. Отад није ни одлазио у Америку.

Свима је било јасно да човек више не ради као пилот, јер је сваке недеље с Тањом на нашем аеродрому. Прати је нон-стоп, носи јој кофере, отвара врата, ради све што она жели, а тек недавно се сазнало да се припрема да буде и пословно везан за њу - рекао је наш извор.

Ово није први пут да Тања меша посао и задовољство, па је тако и свог још увек законитог супруга Душана Јованчевића својевремено ангажовала као свог менаџера, што се није показало као добар потез јер јој је баш у том периоду каријера кренула низбрдо.

Подсетимо, Тања је недавно у једном интервјуу испричала да се са садашњим вереником упознала управо у авиону којим је тад пилотирао.

- Муки је пилот и 11 година је млађи. Упознали смо у авиону кад је возио мене и моју екипу. Сачекао нас је у делу за приватне летове. Ја сам се бојала како ћу издржати све то. Седела сам позади. То је мали авион за приватне летове, тако да сам могла да га лепо видим, сви смо били ту. Летели смо за Чикаго.

После је тек кренуло неко дописивање. То што је млађи значи да је слађи. Препознала сам у њему неку озбиљност, није клинац. Не сметају ми године, никако. Некад се осећам као да сам ја млађа, много тога учим од њега - рекла је певачица.

(Курир) Фото:Инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

16.11.2023 18:14

Ова мала би свакога залудила, ал питањаé како добро и како дуго и да ли це да на*ебе као она мала са напумпаним уснама...александрица ?

ОДГОВОРИТЕ