Лејла Захировић представила свој "Јоргован" у Бечу!

Песма и музика коју понесете из Босне и Херцеговине, широм Европе одушевљава публику, која из свих градова еx Yу простора долази на наступе сјајних певача са нашег тла.

Забава 14.11.2023 | 20:27
Лејла Захировић представила свој "Јоргован" у Бечу!
Тако је и талентована, "Звезда Гранда", певачица Лејла Захировић, протеклог викенда одушевила публику у Аустрији. После неколико успешних синглова и цовера које је публика одлично прихватила, Лејла је у познатом локалу у Бечу, промовисала нову песму „Јоргован“ и одушевила тамошњу публику.
 
„ Још једно дивно дружење у Бечу. Премијерно сам отпевала нову песму и одушевљена сам реакцијом публике. Много њих је певало самном у глас, срце ми је пуно! Јоргован (и), имају неку чудну талију ( некада Мерлину и Весни, а сада и мени), кроз осмех је додала Лејла. Музика из Босне, далеко се чује и тек ће“ , изјавила је Лејла у изјави за медије наког наступа.
 
 
Лејлу ће публика у наредном периоду моћи да чује и види како у свим градовима старе Југославије, тако и у Европи. Такође, припрема се и велика турнеја по Америци, те смо сигурни да ће се „ Јоргован“ певати и на другим континентима.
 
 
(БН/ фото: привантна архива)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

19.11.2023 16:31

Мала од белаја...висе за не препознати.

ОДГОВОРИТЕ