Детаљи отмице у Требињу: Нађена дрога у апартману

Требињска полиција је спасила Дубровчанку Ј.К. коју је њен бивши момак, Корчуланин И.С. држао три дана затворену у апартману у Требињу, а откривени су захваљујући њеним позивима у помоћ упућеним телефоном хрватској полицији.

Република Српска 14.11.2023 | 17:19
Детаљи отмице у Требињу: Нађена дрога у апартману

Њих двоје су, како се незванично сазнаје у апартман у једном приградском насељу, при изнајмљивању дошли заједно и све је изгледало нормално, да би она након три дана позвала полицију у Дубровнику и затражила им помоћ, саопштивши да је И.С. против њене воље држао заточену у том апартману, гдје ју је он изгледа, и малтретирао и злостављао.

И требињска полиција је утврдила да постоје основе сумње да је младић дјевојку против њене воље затворио у апартман, па се сумњичи за то кривично дјело.

Полицијски службеници из Требиња су пронашли локацију на којој су затекли и дјевојку и младића у апартману заједно и још се испитује како је она успјела телефонирати ако је он стално био с њом.

Међутим,  с обзиром да је након претреса и и хапшења И.С. у апартману пронађено и 22 грама хероина и 32,5 грама марихуане, које је полиција изузела, не искључује се да су обоје били под дејством опијата и да је у том случају њему могла опасти концентрација и она је искористити да позове полицију.

Дјевојка је након свега смјештена у Болницу Требиње, а младић је на саслушању у Полицијској управи Требиње, тако да о свему слиједе договори са дубровачком полицијом, а саслушавају се и власници апартмана.

Оно што се за сада зна јесте да су младић и дјевојка некада били у вези и да је она очигледно својом вољом дошла у тај апартман, или је барем тако изгледало на први поглед, али ће све поново размотрити Окружно јавно тужилаштво које је о догађају одмах обавијештено и оквалификовало га као два кривична дјела – Противправно затварање и Неовлаштена производња и промет опојних дрога.

(Независне) Фото:Сцхреенсхот

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Па

14.11.2023 17:39

Нормално да су дрогирани да нису он је не би отимао а и она не би била са њим у вези.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.11.2023 18:47

Ма обоје су у истој шеми...

Name

Да

14.11.2023 19:21

Ја бих њима дао двитри године затвора да се мало саберу..

Name

Зар

14.11.2023 18:09

Су морали гологуза да га проводе? Чудна је ова данашња полиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знаш Како

14.11.2023 20:11

И Полиција мора дати срцу одушка, и они се морају на некога истрести, јер код куће, жени и дјеци не смију писнути ! Наравно да није исправно да га водају у гаћама, обични наркоман, као да је "ратни злочинац", чак се и према њима боље опходе !

Name

Мицко

15.11.2023 07:30

И не разумијем ово савијање до земље. Стави му лисице и двојица под руку и то је то, цему малтретирање.

Name

Сале55

15.11.2023 09:57

Да да, треба полиција кад додје да хапсе насилнике, дилере, хулигане, да лијепо позвоне на врата па дасе извину и замоле дасе истуширају, обуку, намјесте фризуру па да крену са њима?