Након вести о наводном хапшењу огласио се Сејо Калач!

Сејо Калач решио је да стави тачку на приче које су потекле након скандала где се полемисало о његовом наводом нападу на власницу кафане.

Забава 14.11.2023 | 16:33
Након вести о наводном хапшењу огласио се Сејо Калач!

Он је објаснио и какав неспоразум је испао око куће коју је недалеко од Загреба изградио лично он, а његова бивша, без његовог знања, али уз пуномоћ - исту продала.

- Добро сам, ево одмарам мало. То је дуга прича, жена је без мог знања продала кућу коју сам градио, имала је пуномоћ и они су се уселили у ту кућу. Једноставно, то је та прича, нити се зна колико је жена узела новца - започео је причу Калач.

Како Сејо даље наводи, жену која је јавности испричала причу није вређао и није био пијан, већ су се само мало споречкали око куће и да је то сада већ решено.

Sejo KalačФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Ничега није било, да се нешто качимо или да сам је вређао. Нисам био пијан, то није истина. Дошао сам до куће, та жена је дошла и мало смо се споречкали, али ништа лоше није било и нисам је вређао. Њен муж је власник кафане и добар је са мном. Веома га поштујем. Све је океј. Те приче о хапшењу је она напаковала, али све је у реду, све се решило.

Проблем око куће настао је пре неколико година, када је његова бивша, из њему непознатих разлога продала породичну кућу коју је изградио за децу.

- Бившој сам дао пуномоћ на кућу, а она је то искористила док мене није било и продала ту кућу и то је тај проблем. Без мог знања и одобрења је то урадила. Ту кућу сам градио посебно за моју децу, мене и њу, али она је ту ето тако направила. Шта да јој радим сад, не могу јој ништа. Шта је ту је, сад је готово све и то је тако. Нисам у контакту са бившом женом, само сам са сином и ћерком у контакту. Она да је мислила на своју децу, не би то тако направила и на тај начин.

Годинама уназад, колико није присутан на сцени, о њему се писало у не баш најлепшем контексту. Поред бројних порока, преписивало му се да има и великих са алкохолом, што каже да није истина и да је све већ далеко иза њега.

- То су ми људи напаковали, то је то. То је за мене прошлост и стварно немам проблема са алкохолом, људи воле да причају свашта.

На крају разговора истиче да му је најважније да га публика обожава и да његове песме обрађују чак и сада најпопуларнији репери.

Sejo KalačФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУ ТУБЕ

- Наступам пуном паром и драго ми је да ме људи воле, да су ме се ужелели. Имао сам срећу да се десио тај албум са хитовима "Ала, ала", Рале се потрудио и тако... И репери Јала и Буба су прерадили у том неком фазону моју песму "Да ли си ме вољела или ниси", па једна група исто у неком тврђем рок фазону, а све то јасно говори о тим песмама. Мени је најдраже што ме публика воли, слушају ме деца која нису ни била рођена када сам издао своје албуме, а просто полуде по кафанама и дискотекама када изађем и запевам, то је велики успех.

(Курир.рс/Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар