Леонардо Ди Каприо забранио бившој улаз на своју рођенданску журку!

Глумачка звезда Леонардо Ди Каприо прославио је у суботу свој 49. рођендан, преноси Даилy маил. На рођендану су се појавиле многе филмске и музичке звезде из Холивуда па чак и познати из света ријалитија.

Забава 13.11.2023 | 18:40
Леонардо Ди Каприо забранио бившој улаз на своју рођенданску журку!

Једна од њих била је и Ким Кардашијан коју су видели како напушта забаву у црној одећи без рукава и беспрекорног дотераног лица. Иако је слављеник успео да избегне фотографе, потврђено је да је на прослави била и његова нова девојка Виторија Ћерети.

"Били су нежни једно према другом, љубили су се целу ноћ", рекао је извор. Славиле су и звезде филма "Хоусе оф Гуцци" Лејди Гага и Селма Хајек, а фотографи су снимили и Криса Рока како одлази са забаве у истом ауту с глумицом и бившом девојком Харија Стајлса, Оливијом Вајлд.

Пре везе са бившим певачем "Оне Дирецтиона", који је сада у љубавној вези са глумицом Тејлор Расел, била је у вези са глумцем Џејсоном Судејкисом с којим има деветогодишњег сина Отиса и седмогодишњу ћерку Дејзи. Рока су повезивали с комичарком Лејк Бел у 2022. години, а она се раније овога месеца дружила са Судејкисом на концерту Гунс‘Н‘Росеса. Извор пак тврди да није реч о романтичном, већ пријатељском односу.

Присуствовали су и Бијонсе, Џеј Зи, Кејт Бекинсејл, Рита Ора, Снуп Дог, а Зои Салдана са супругом Маком Перегом дошла је након појављивања на гала свечаности Бабy2Бабy. Дошли су прославити и вереници Зои Кравиц и Ченинг Татум, Кејси Афлек, Кејли Кован, Емили Хирш...

Snup DogФОТО: ТХЕ ХОЛЛYWООД ЦУРТАИН / БАЦКГРИД / БАЦКГРИД УСА / ПРОФИМЕДИА

Чини се како су се сви забавили, у једном тренутку су чак глумца подигли и носили по соби. Прослава је трајала до 4 ујутро. Ипак, нису сви могли приступити забави па је тако глумчевој бившој девојци Викторији Ламас одбијен улазак на догађај. Иако Ди Каприо има репутацију да излази само са женама млађим од 25 година, његова садашња изабраноца напуниће у јуну следеће године 26.

Наводно Ламас није могла да уђе јер није била позвана, а обезбеђење је строго пазило да се испоштује попис званица.

Viktorija LamasФОТО: БАЦКГРИД / БАЦКГРИД УСА / ПРОФИМЕДИА

Италијанска манекенка и звезда "Титаника" први пут су виђени заједно у августу у Санта Барбари у Калифорнији, а њихова романса је потврђена почетком септембра када су на Ибици плесали и љубили се.

Vitorija Čereti, Leonardo DikaprioФОТО: ЦЛИНТ БРЕWЕР ПХОТОГРАПХY / А.И.М / БАЦКГРИД / БАЦКГРИД УСА / ПРОФИМЕДИА

"Она има све квалитете које он тражи у партнерки", рекао је извор те додао да он сада излази искључиво с њом. Ди Каприја тренутно можемо видети у филму Мартина Скорсеса "Киллерс од тхе Флоwер Моон" који се базира на истоименој књизи Дејвида Грена из 2017. године. Ово је шеста сарадња глумца и Скорсеа, а радња је овога пута фокусирана на истрагу ФБИ-а о убиствима Индијанаца Осаге у Оклахоми 1920-их.

(Курир.рс/Јутарњи.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар