Србин освојио аутомобил на албанској лутрији! (ВИДЕО)

Снимак извлачења добитника на лутрији за коју се претпоставља да је организована на албанској телевизији постао је хит на друштвеним мрежама након што је од свих имена водитељ извукао баш српско, тачније добитник главне награде је био управо Србин.

Занимљивости 13.11.2023 | 15:28
Србин освојио аутомобил на албанској лутрији! (ВИДЕО)

Како се може видети на снимку који се нашао на Инстаграму, а емитован је уживо у неком тренутку, водитељ улази у простор са папирићима и граби их обема рукама, а затим баца у ваздух док му у рукама остаје свега неколико папирића.

Он затим одбацује један по један не отварајући их све док му у руци није остао само један папирић. Он га отвара и затим чита име: Дејан Радић!

Затим се враћа до стола док са колегама коментарише на албанском, окрећу број телефона на који им се јавља добитник Дејан.

Водитељка му објашњава да је добитник аутомобила, а затим га пита да ли разуме албански на шта он одговара: "Слабо богами".

Снимак је веома брзо добио мноштво коментара и лајкова, а многи нису крили задовољство што је баш Србин освојио награду у наградној игри на албанској телевизији.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@017_дн је поделио/ла објаву

(блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар