Порнографија: Имао више од 19.000 фотографија дјеце

Основни суд у Подгорици потврдио је оптужницу Основног тужилаштва Црне Горе против држављанина Француске која га терети за кривично дјело дјечија порнографија.

Регион 11.11.2023 | 07:26
Порнографија: Имао више од 19.000 фотографија дјеце

“У периоду од марта до јуна ове године у Подгорици, у изнајмљеном стану, свјестан свог дјела чије је извршење хтио и знајући да је његово дјело забрањено, прибављао је за себе и посједовао аудиовизуелне предмете порнографске садржине – дјечја порнографија”, наводи се у оптужници.

Из тужилаштва наводе да је оптужени то урадо тако што је на свом лаптопу путем компјутерског програма преузимао снимке порнографске садржине – видео материјал који визуелно приказује дијете које се бави стварним и симулираним сексуално експлицитним понашањем, преносе црногорски медији.

Он је посједовао датотеке и то 195 видео-снимака и 19.326 фотографија дјечије порнографије које је чувао на рачунару, свом мобилном телефону и екстерном хард диску, чиме је починио кривично дјело дјечија порнографија, наводи се у оптужници коју заступа државни тужилац Марко Мугоша.

(Н1/фото: Илустрација)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

+

11.11.2023 08:55

Ова техника и електроника и Родитељи и школство и комплет помама у друштву уништи МЛАДОСТ. Старе неписмене БАБЕ су одвајале здраве мудре Људе. Корисне у Породици и друштву. Сада је такмичење између људи. Ко се је више снашао. Накрао. Када су људи својим радом кућили, поштено су то чуваи, а не у сбжваке глупости, па и дијеци давали. Бог нам само и памет наша може помоћи. Сељак.

ОДГОВОРИТЕ