Откривена истина о односу Раде и Кебе - ко је крив?!

Рада Манојловић и Драган Којић Кеба три године наводно нису разговарали нити имали контакт.

Забава 09.11.2023 | 20:29
Откривена истина о односу Раде и Кебе - ко је крив?!

Наиме, иако није пала ниједна ружна реч међу колегама њих двоје се нису чули. А односе су испеглали након Кебиног гостовања код Огњена Амиџића. Наиме тада је Кеба на питање шта је са дуетом који је снимио са Радом Манојловић и зашто још увек није изашао изјавио следеће:

– Па није. Не знам да ли ће, постоји снимак! Па тада код Раде и њеног тима, нешто је… Предуго се чекало и тако да је добило неку другу димензију. Питајте њен тим – искрен је тада био Драган Којић Кеба.

Dragan Kojić KebaФОТО: АТА ИМАГЕС

Наиме Кеба и Рада су пре три године снимили дует, а онда се нешто десило. Када је дует требало да се појави бивши Радини сарадници су то зауставили. Наиме, изгледа да су од Кебе тражили паре, Рада о томе није имала појма:

– Кеба је позвао Раду Манојловић да сниме дует и она је прихватила, њих двоје су снимили песму и остало је да се сними спот. Међутим Рада је тада изгубила контакт са Кебом у смислу да се нису чили а све су преузели њени тадашњи сарадници. Међутим они су од Кебе почели да траже паре. Како је Кеба помислио да је у питању нека Радина идеја он је у првом тренутку мислио да се шале. Међутим када су му рекли да новац жели Рада и да не жели да џабе снима дует са њим Кеба се само повукао. Песма је остала у студију – прича извор и наставља:

Rada ManojlovićФОТО: АТАИМАГЕС

– Међутим то није била истина, Рада је питала своје сараднике у том тренутку шта је са дуетом, они су је лагали да Кеба тражи новац. Суштински њени сарадници у то време су хтели да узму паре и од Раде и од Кебе да би се дует појавио. Како ни једно ни друго у том тренутку нису пристали на то тада се све и завршило.

– Требало је да прође три године да Рада прекине сарадњу са својим бившим сарадницима да би се открила истина.

Након Кебиног гостовања код Огњена Амиџића Рада и Кеба су се чули и разменили информације, када су схватили да до завршетка спота није дошло због других људи њих двоје су се само насмејали. Њих двоје су се договорили да наставе сарадњу и да ураде нови дует.

Драган Којић Кеба је желео дует са Сањом Вучић

Sanja VučićФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

Сања Вучић одбила је Кебу за дует. Наиме, њу је Којић позвао да ураде заједно песму, али она је то одбила под изговором да мисли да јој у том тренутку то није потребно. Кеба ни за живу главу није хтео да призна да је икада звао Сању, док је Сања позната као особа која никада не лаже.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4287342/испливала-истина-о-односу-раде-и-кебе">курир.рс/сцандал)

Коментари / 0

Оставите коментар