Бака Прасе поклонио пријатељу за венчање ауто вредно 50.000 евра!

Бака Прасе није штедео, те се отворио за венчање најбољег друга и спремино поклон вредан 50.000 евра.

Забава 09.11.2023 | 17:49
Бака Прасе поклонио пријатељу за венчање ауто вредно 50.000 евра!

Популарни јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе који је недавно заједно с још једном особом донирао милион динара власнику азила за животиње у Србобрану Николи Стојковићу како би платио заостали порески дуг од 1.762.514,93 динара, изненадио је најбољег друга Игора за венчање и то како!

Он му је у току свадбе поклонио аутомобил вредан 50.000 евра. Богдан је истакао да је одлучио да свом пријатељу купи аутомобил јер је увек био ту за њега и ово је био начин да му се на томе захвали.

Богдан је игора одвео у салон аутомобила уз причу како се бира аутомобил за "гивеаwаy", онај који ће поклонити својим пратиоцима. На дан свадбе му је уручен поклон, скупоцени аутомобил марке БМW, а Богданов пријатељ остао је без текста када је видео изненађење.

"Боже, фрапиран сам!", рекао је изненађено Игор, док је Богдан додао - "Хвала ти на свему, хвала што си уз мене. Ово је за тебе, воли те брат! Желео сам да ти за своје венчање 'унбоxујеш' овај ауто - имаш седиште, имаш налепнице да их одлепиш, па да видимо како све то изгледа".

(<а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1851759/Бака-Прасе-купио-кола-најбољем-другу-за-венцање.хтмл">мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар