БН: Аутобус ударио у кућу, нема повријеђених

Аутобус “Семберија транспорта” ударио је данас у приватну кућу, на путу Бијељина – Батковић. Том приликом начињена је материјална штета, али на сву срећу није било повријеђених.

Република Српска 08.11.2023 | 18:36
БН: Аутобус ударио у кућу, нема повријеђених

Према изјавама свједока, возач, који је након завршене смјене враћао Аутобус из Батковића за Бијељину, није се кретао великом брзином. Покушао је, кажу да обиђе паркирани аутомобил, али је том приликом изгубио контролу над возилом и сишао са асфалта. Додају да је прво пробио ограду, која га је успорила, а затим малим интензитетом ударио у кућу породице Стојановић.

Женска особа, која се налазила у аутобусу се по доласку полиције вратила својој кући неповријеђена, док је возач био у шоку, те је због тога одвезен у хитну службу бијељинске болнице, како би му се пружила адекватна помоћ. Припадници саобраћајна полиције обавили су увиђај, а о детаљима се нису изјашњавали.

(БН) Фото: БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мрвица

08.11.2023 21:53

Тај пут према Батковицу је у ствари рели стаза,јако пуно дјеце туда иде у сколу и под хитно мора да се поставе лезеци полицајци....овом приликом апелујем на надлезне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А тај што је паркирао..

09.11.2023 07:58

и њему слични, обично збришу кад треба начинити записник

Name

СРБИН

10.11.2023 08:59

На овом путу могу се мимоиц 2 авиона уста је гледо,мозда нека била на прозору куце

ОДГОВОРИТЕ