Милан Васић тврди да није исплаћен за филм "Зона Замфирова"

Милан Васић открио је да није исплаћен за филм "Зона Замфирова", а детаљи су шокирали читаву јавност.

Забава 07.11.2023 | 17:50
Милан Васић тврди да није исплаћен за филм "Зона Замфирова"

Глумац Милан Васић последњих неколико година у неколико наврата нашао се у жижи интересовања медија због тема које нису глумачког типа.

Говорио је о Косову и Метохији, упознавању и дружењу са Новаком Ђоковићем, а сада шокирао све детаљима са снимања филма "Зона Замфирова". Милан Васић играо је главну мушку улогу у другом делу овог остварења, међутим, како каже он и његове колеге које су играле у овом остварењу, још нису исплаћене. 

"Нисам исплаћен ниједан динар. Мислим да сам чак и у губитку. Рекао сам продуценту да ме се не плаши јер га нећу тужити. Једино треба да се плаши бога, јер он све види. Свако може да превари неког. Дао сам сто посто од себе, уживао сам у снимању, али да тако нешто неко уради, бесмислено ми је. Поготову главном глумцу који је носио цео филм. Јадно је то. Свима кажем да ме се не плаше, нећу да се буним", рекао је Васић.

Подсетимо, Милан Васић се пре неколико година наводно потукао са продуцентом филма “Зона Замфирова”, Мирославом Митићем. Проблем је настао када је Васић видео распоред градова који мора да се посети.

“Да, све је тачно! Милан ме је претукао. Једино што ме теши јесте да је филм на претпремијерама у Сенти, Врању, Алексинцу и Пироту досад погледало више од десет хиљада гледалаца”, изјавио је Митић, пише Курир, док је Васић ову причу демантовао.

“Ако можеш да се тучеш и певаш до пет сати, онда свака част. Ко је то бре измислио да се продуцент и ја тучемо“, рекао је тада Васић.

(мондо.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ре

07.11.2023 21:10

Јеси ли их тужио. Они су продали милионе улазница и двдова а теби ништа.

ОДГОВОРИТЕ