Музичке звезде за Нову годину стижу у Црну Гору!

Само хонорари музичких звијезда коштаће Будву нешто мање од 300 хиљада евра, а још најмање 150 хиљада биће издвојено за инсталирање бине испод бедема и ватромет...

Забава 07.11.2023 | 16:36
Музичке звезде за Нову годину стижу у Црну Гору!

Око 450 хиљада еура Будва намјерава да уложи у новогодишња дешавања подно зидина Старог града, а звијезда најлуђе ноћи требало би да буде поп звијезда Тони Цетински.

Организатори планирају да прије њега наступе Ван Гог, Ђорђе Давид и Ивана Петерс.

Тродневни новогодишњи програм већ конципиран, да су неки од уговора са музичким звијездама усаглашени, а да се чека одговор појединих. Коначни тродневни новогодишњи програм требало би да буде усаглашен предстојеће седмице, за када је предвиђено засједање ТО Будва.

Будва би и ове године требало да буде епицентар забаве, а 1. јануара планиран је наступ Жељка Јоксимовића и Марије Шерифовић.

Прву ноћ у 2024. години требало би да отвори фолк пјевач Никола Роквић.

Програм за 30. децембар, према сазнањима “Вијести”, још није конципиран, јер и даље трају преговори са главном звијездом, тренутно најпопуларнијом фолк пјевачицом на Балкану Александром Пријовић, која пуни дворане у Београду, Сарајеву и Загребу...

Познато је да ће те вечери прије главне звијезде наступити Градска музика Будве, бенд Академија и Дејан Петровић Биг бенд...

Јоксимовић у Будви није наступио готово пуну деценију. Марија Шерифовић је актуелна јер је издала нови албум, а пјесме се слушају готово у свим земљама некадашње Југославије.

Будва од 2000. сваке године организује јавне дочеке Нове године и до сада је угостила највећа музичка имена, од Лепе Брене, Џипси кингса, Прљавог казалишта, Светлане Цеце Ражнатовић, Рибље чорбе, Бијелог дугмета, Хари Мата Харија, Плавог оркестра, Дина Мерлина, Северине, Џибонија, Сергеја Ћетковића, Здравка Чолића, до Марије Шерифовић, Халида Бешлића...

Новогодишњи програм организују и луксузни будвански хотели. Из Хотелске групе “Будванска ривијера” најављују да ће традиционално дочек организовати у петровачком “Паласу”, гдје ће 31. децембра наступити Неда Украден и Славко Бањац, а 1. јануара Саша Матић и Ивана Селаков, док ће 2. јануара госте забављати Ацо Пејовић и Џејла Рамовић.

Џиновић у Тивту, Мирослав Илић у Новом, Брена у Бару...

У Тивту ће у новогодишњој ноћи наступити Харис Џиновић, а 1. јануара, како се наводи у програму који организује тамошња ТО, госте ће забављати Ацо Пејовић.

“Како је добро видјети вас опет”, јединствен је позив упућен мјештанима и гостима да буду на дочеку Нове 2024. године у Херцег Новом. Програм потписују Општина Херцег Нови и Туристичка организација а најављено је да ће 31. децембра наступити Горан Бреговић и Бијело дугме - Ален, Тифа и Оркестар за свадбе и сахране.

За 1. јануар 2024. предвиђен је наступ барда фолк музике Мирослава Илића, а прије њега поп бенда Нови фосили.

За добар провод у најлуђој ноћи у Бару, из тамошње ТО највљују концерт једне од најпопуларнијих пјевачица на просторима бивше Југославије - Лепе Брене.

(мондо.ме)

Коментари / 0

Оставите коментар