Несрећна жена починила самоубиство

Окружно тужилаштво Бањалука обавијештено је да је жена чији су иницијали Д.М. из Бањалуке, која је недавно снимљена на јавном мјесту у центру града, починила самоубиство.

Република Српска 06.11.2023 | 19:14
Несрећна жена починила самоубиство

“Полиција је јуче обавијестила тужилаштво да је жена извршила самоубиство. Када запримимо извјештај полиције, утврдиће се све чињенице и околности, те да ли постоје елементи неког од кривичних дјела предвиђених Кривичним закоником Републике Српске”, саопштили су из Окружног тужилаштва Бањалука.

Подсећамо, снимак је објављен на друштвеним мрежама 24. октобра, а истог дана бањалучка полиција је пронашла и прекршајно казнила ову жену, након што је спорни снимак објављен на друштвеним мрежама, а бројни корисници је на тим истим мрежама вербално линчовали.

Да ли ће неко одговарати због снимања и објављивања спорног снимка ове жене за сада није познато.

Из њене породице су саопштили да су покренули све како би се пронашла особа која ју је неовлаштено снимала и експлоатисала снимак на друштвеним мрежема. Такође, породица жели да се сазна и ко је несрећној жени слао увредљиве поруке.

Иначе, њен супруг трагично је настрадао прије десетак година, што је оставило последице на самохрану мајку која је радила у ФИС-у у Бањалуци и борила се да прехрани ћерку. Она је, како тврде, и раније имала проблема са здрављем, а очито да је притисак после објаве снимка био превелики па се синоћ догодила трагедија.

(БН) Фото: Илустрација