Врх естраде на ромском слављу у Берлину

Ромске прославе важе за мегаломанске на којима се сви увек добро проведу, а чини се да се домаћини често утркују ко ће направити бољу и веселију.

Забава 06.11.2023 | 18:43
Врх естраде на ромском слављу у Берлину

Како Роми важе за весељаке и не штеде када је славље у питању, тако је један човек из Берлина у недељу уприличио несвакидашњу прославу осаманестог рођендана свом детету на којој је окупио пола естраде.

Прослави је присуствовало преко 1.000 званица, а забављао их је оркестар Александра Софринијевића, док су највеће звезде дошле као специјални гости.

Породица слављеника уложила је огроман новац за пунолетство, а за програм су ангажовали чак и познате водитеље те су се у улози домаћина нашли Милан Калинић и Душица Јаковљевић.

Званице су уживале у наступима познатих имена са естраде, а прва специјална гошћа била је Вики Миљковић, која је заједно са супругом Ташкетом и некадашњим победником „Звезда Гранда“ Нермином Ханџићем подигла атмосферу на виши ниво.

Све званице у луксузној сали додатно је разнежио долазак Шерифа Коњевића који је песмом "Син" расплакао домаћина.

PunoletstvoФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ТИКТОК/БОЗИЦУРОС

Поред Шерифа, долазак Саше Матића, Цеце Ражнатовић, Снежане Ђуришић и Аце Пејовића додатно је обогатио програм и забавио госте.

Декорација простора била је чаробна, а присутни су били у неверици када су конобари изнели џиновску торту у облику глумице Анђелине Џоли.

PunoletstvoФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Торта је изгледала као да је лично славна глумица ушетала у салу, а потрудили су се да чак дочарају и њену тетоважу.

Судећи по снимцима који су осванули на друштвеним мрежама нема сумње да је естрада направила озбиљно добру атмосферу какву Европа не памти.

@бозиц.урос Шта ви кажете на ово? 😳😳😳 #фyп #форyоупаге #тикток #балкан #свадбаодмилионевра #уросбозиц #хаппyтв #ромскесвадбе #снезанадјурисиц #цеца #викимиљковиц <а титле="ацопејовиц" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/ацопејовиц?рефер=ембед" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#ацопејовиц <а титле="сасаматиц" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/сасаматиц?рефер=ембед" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#сасаматиц <а титле="цецаразнатовиц" хреф="хттпс://www.тикток.цом/таг/цецаразнатовиц?рефер=ембед" таргет="_бланк" рел="ноопенер">#цецаразнатовиц <а титле="♬ оригинал соунд - бозицурос" хреф="хттпс://www.тикток.цом/мусиц/оригинал-соунд-7298342285867911942?рефер=ембед" таргет="_бланк" рел="ноопенер">♬ оригинал соунд - бозицурос <сцрипт срц="хттпс://www.тикток.цом/ембед.јс">

 

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4284680/пунолетство-које-европа-не-памти-естрадна-елита-забављала-1000-људи-цеца-матиц-пејовиц-направили-лом-о-торти-се-тек-бруји">Курир/Гранд)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Аа

06.11.2023 20:48

Није болест све што боли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

06.11.2023 20:59

Не могу да верујем да будес на оваквом слављу и снимас, правис селфије, итд. Ови сто то раде немају појма да су и били тамо, уопсте нису узивали, вазан је само инстаграм, тикток, и остала ср...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па нормално

06.11.2023 21:21

Какву европа није видела написа овај. Па Европа је нешто друго а не ромске свадбе и нормално да овај сељаклук не треба ни да види. Ово је само ваууу за нас отроване Пинком и Информером.

ОДГОВОРИТЕ