Жена преминула на концерту Калиопи

Калиопи је требало да синоћ одржи концерт у МТС дворани, али услед трагичног догађаја, наступ је отказан.

Магазин 05.11.2023 | 17:12
Жена преминула на концерту Калиопи

Наиме, пред сам почетак концерта жени из публике је позлило и нажалост је преминула, а певачица се сада огласила поводом немилог догађаја.

- Јављам се у име свих нас који смо тужно и трагично доживели синоћну трагедију. Најтужнији тренутак икада у мојој каријери. Велики шок за све нас. Концерт још није почео, чекали смо да сви уђу, да се напуни дворана и да славимо живот и госпођа која је преминула је била једна од њих. Одмах сам сишла у публику и схватила да имамо озбиљан случај - прича Калиопи и додаје:

- Публика су невероватни људи, сви су се молили да се догоди неко чудо, али нажалост, то се није догодило. Један живот је вреднији од стотину концерата. Одлажемо концерт и нови термин ће ускоро бити познат. Желим да у име целог свог тима упутим саучешће целој породици. Госпођа је само годину дана старија од мене, није из Македоније, ту је била и њена ћерка, бринули смо се и о њој, док остатак породице није дошла на лице места. Поносна сам на наш народ и драге људе који су синоћ били у сали, сви су напустили простор када је то затражено због кисеоника за пацијента. Жена је мајка мог фана и не бих откривала њен идентитет. Када се нешто тако страшно догоди, не знам коме је до плеса. И наша дужност је била да покажемо поштовање према породици. Надам се да се овако нешто више никада неће догодити - истакла је Калиопи у емисији "Премијера-Викенд Специјал".

Kaliopi, X FactorФОТО: X ФАЦТОР АДРИА/ЛУКА ПИЛИПОВИЋ

Подсетимо, госпођа која је преминула је на концерту била са пријатељицама и ћерком, изненада је изгубила свест и срушила се, због чега је одмах позвана Хитна помоћ.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар