Иван Гавриловић наступиће у Москви пред 10.000 људи!

Иван Гавриловић наступиће на концерту у Москви пред више од 10.000 људи, сазнају домаћи медији.

Забава 02.11.2023 | 18:29
Иван Гавриловић наступиће у Москви пред 10.000 људи!

Гавриловић ће бити гост на концерту једне групе, на који га је позвао певач, а оно што је сигурно је да ће извести песме "Хоћу с тобом да ђускам" и "Бити најбољи".

Иван је потврдио ову информацију и објаснио о чему се тачно ради.

- То је група која прави велики концерт у Москви и где ћу са мојим продуцентом бити специјалан гост на њиховом наступу, јер је мали Сергеј, певач, велики фан неколико песама које зна и наравно новог програма који са Рубен Папијеном радим и које је имао прилике да чује. Иначе, концерт це бити у Москви четвртог новембра, а ми идемо 31, четири дана пре концерта да би све испробали и били спремни за велики спектакл. Иначе, Руби ће бити задужен за цео саунд концерта са потпуно новом концепцијом. Отпеваћу две песме из старог програма "Хоћу с' тобом да ђускам" и "Бити најбољи" и наравно још три нова сингла за које смо претпоставили да ће бити најинтересантнији московској публици. У сваком случају имамо после тога низ заједничких пројеката, јер правац прогресив хауса је врло близак ономе што радимо и добро је да се отвара могућност да се представим руској публици и да отворимо тржисте које је заиста велико. Радујем се новим изазовима и чујемо се наравно, Боже здравља директно из Москве, да сви заједно осетимо атмосферу великог концерта (вец је продато 10.000 карата) и саме Москве - рекао је он.

Ivan GavrilovićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

(Курир.рс/ Информер)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Он

03.11.2023 18:47

И нема других пјесама.А глас никакав.Његово учешце у ријалити програмима, довољно говори о његовој популарности.Ко год се вуче по оним куплерајима, то су сами џабалебароши.Фууујјјјј !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре3

07.11.2023 21:07

у 13 милионској москви то је ништа, нико за то неће ни чути.