Аца Лукас шокирао изјавом: За моју сахрану ће се продавати карте!

Александар Вуксановић снимио је филм под називом "Покидан" који ће се премијерно емитовати 3. новембра у Штарк Арени у Београду, а након тога певач ће одржати и концерт у поменутој хали.

Забава 01.11.2023 | 17:32
Аца Лукас шокирао изјавом: За моју сахрану ће се продавати карте!

Данас је организована и прес конференција поводом премијере филма, а наша екипа успела је да услика главне актере овог пројекта како у ресторану уживају уз иће и пиће. Мима Караџић, који у овом филму глуми оца певача, Младен Совиљ који игра главну улогу, Сашко Николић, познати композитор, и певач по чијој животној причи је снимљен филм уживали су у ресторану и причали о пројекту који су урадили.

Aca LukasФОТО: ФОТО КУРИР

Како се може видети на фотографијама сви су помно пратили шта прича Мима Караџић, а говорило се о занимљивим анегдотама током снимања.

На конференцији Лукас је поздравио све медије и глумце који су учествовали у филму, а онда је и проговорио о пројекту:

- Ја сам филм одгледао, могу вам рећи да је сјајан, веома је аутентичан. Ја се нисам много мешао, филм је рађен по мотивима, нема имитације Лукаса. Ово је филм који се гледа у миру. Специфично је то што онај о коме се говори у филму је жив, то сам ја, нисам чекао да умрем. (смех). Али, с обзиром да планирамо више делова овог филма вероватно ћу у неком моменту бити покојан. Имао сам и једну сјајну идеју, мало је морбидна, али размишљао сам кад буде моја сахрана да се за њу продају карте. То ће бити јединствено, нико то није урадио - рекао је Лукас у свом стилу.

Aca Lukas, Mladen SoviljФОТО: АТА ИМАГЕС

Марко Совиљ изјавио је да му је част што је радио овакав пројекат:

- Необична личност је у питању. Ми смо дозволили себи да путем наше маште добије неке нове границе реалности. Упоредо се бавимо и темама које се нас тичу. Занимљиво је да је моја прва сцена била на концерту у Арени пред 20.000 људи.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/11/01/15/3677672_лукас-кзн-01112023-0001_фф.јпг?вер=1698849094" алт="Аца Лукас" />ФОТО: АТА ИМАГЕС

Глумац се онда обратио Аци:

- Ацо, сложићемо се сви да је твој живот врло инспиративан, и да смо имали много инспирације да напраимо оно што ће се ускоро видети.

Лукас се захвалио Телекому Србије на подршци за реализацију филма "Покидан" који ће након премијере бити и у биоскопима.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4280630/окупила-се-екипа-филма-покидан-ево-како-прослављају-успесан-пројекат-ице-и-пице-а-сви-помно-гледају-и-слусају-њега-фото">Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар