И ове године вриједни поклони од АТОС Банке за најмлађе суграђане

Обиљежавајући Свјетски дан штедње АТОС БАНК и ове године за најмлађе суграђане   омогућила је вриједне поклоне. Наиме свим бебама рођеним на територији Републике Српске на дан 31.октобар – Свјетски дан штедње АТОС БАНК поклања штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну, а породиљама поклон у виду уређаја који ће им засигурно бити од користи у првим мјесецима са бебом.

Република Српска 01.11.2023 | 14:37
И ове године вриједни поклони од АТОС Банке за најмлађе суграђане

"Велико нам је задовољство што сваке године, већ традиционално овај нама важан датум обиљежавамо са нашим најмлађим суграђанима и њиховим родитељима. Сви врло добро знамо да долазак принове у једну породицу представља један од најсрећнијих тренутака. Сваке године АТОС Банка се труди да кроз овај симболичан гест овај дан родитељима учини још радоснији,. На овај начин такође подсјећамо да одговорним односом према новцу и штедњом стварамо сигурну будућност управо за ове малишане који су тек стигли на овај свијет.” изјавила је овим поводом Каролина Каралић, руководилац Службе маркетинга и комуникације АТОС Банке. 

Из УКЦ РС већ годинама цијене подршку АТОС Банке а поклоне је испред УКЦ-а примила проф др. Весна Ећим Злојутро, начелница Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ РС. 

“Желим овом приликом да се захвалим АТОС Банци што је све ове године уз нас, и што чине овај лијеп гест даривања беба рођених на дан 31.октобар. На овај начин су додатно уљепшали овај дан родитељима и малишанима. Сваке године заједно скрећемо пажњу на значај штедње, као и на то да су најмлађи становници Републике Српске уједно и најважнији.” изјавила је овим поводом проф. др Весна Ећим Злојутро. 

(ПР) Фото: ПР