АТОС БАНК Свјетски дан штедње обиљежила у најљепшем друштву

АТОС БАНК а.д. Бања Лука је и ове године обиљежила Свјетски дан штедње у најљепшем друштву, са најмлађим суграђанима. Ове године Банка је угостила ученике првог и четвртог разреда Основне школе „Вук Стефановић Караџић“, за које је организован Дан отворених врата у оквиру којег су имали прилику да се упознају са начином рада и пословања Банке. 

Република Српска 31.10.2023 | 14:02
АТОС БАНК Свјетски дан штедње обиљежила у најљепшем друштву

Весна Рачић, руководилац Филијале Бања Лука у пратњи Службе маркетинга и комуникације ове Банке провела је дјецу кроз занимљиву банкарску руту, кроз коју су се између осталог упознали са важностима штедње, а све то кроз забавне приче прилагођене њиховом узрасту. Ученици су се имали прилику упознати и са начином функционисања уређаја који се налазе у оквиру самоуслужне зоне АТОС Банке. Филијала наше Банке у Модричи такође је угостила најмлађе суграђане и то из вртића „Наша радост“ из Модриче. Запослени Банке су малишанима приближили важност штедње и показали им како то изгледа један радни дан у Банци. 

За АТОС банку Свјетски дан штедње је јако важан датум, те су и ове године били домаћини дјеци, како би на вријеме постали свјесни вриједности новца и паметног управљања истим, а кроз занимљиве поруке запослени Банке су стимулисали дјецу и помогли им да започну са развијањем навика штедње. 
    
АТОС БАНК а.д. Бања Лука Свјетски дан штедње посветила је најмлађим штедишама    који су наша будућност и који су се уз дружење са запосленима забавили и изразили радост због чињенице да су имали прилику да се упознају са радом Банке, а овим поводом ученици су добили и пригодне поклоне.  

Све информације о штедним производима АТОС БАНК а.д. Бања Лука можете пронаћи на званичној интернет страници банке www.атосбанк.ба

(ПР) Фото: ПР

ww

www.ат