Ђубретар настрадао пошто га је упуцао пиштољ из смећа!

40-годишњи сакупљач смец́а из мексичке државе Сан Луис Потоси трагично и на бизаран начин је изгубио живот! Ђубретара је упуцао напуњен пиштољ из врец́е за ђубре.

Занимљивости 30.10.2023 | 15:29
Ђубретар настрадао пошто га је упуцао пиштољ из смећа!

Замислите да живите на месту где је криминал са оружјем толико висок да људи лежерно бацају напуњено ватрено оружје у канте за смец́е где могу буквално да убију сакупљаче смец́а.

Један такав инцидент догодио се 16. октобра, у близини градске куц́е Риоверде, у Сан Луис Потосију у Мексику.

Група сакупљача смец́а је радила свој посао када се догодила трагедија. Један од мушкараца је мирно скупљао кесе за смец́е и бацао их у задњи део камиона за смец́е када је изненада опалио пиштољ.

Његове колеге су се укочиле у месту, а затим почеле да траже нападаче, али опасности није било на видику. Онда су видели човека како лежи на тротоару…

Када су схватили да је један од њих упуцан, остали смец́ари су позвали хитну помоц́, али иако је хитна помоц́ стигла само неколико минута касније, мушкарац је подлегао прострелној рани убрзо након што је пребачен у Медицински центар Риоверде.

Према писању мексичких новина Ел Универсал, смрт мушкарца проузроковала је метак испаљен из напуњеног пиштоља баченог у једну од врец́а за смец́е које је сакупљао.

Криминолошки стручњаци верују да је окидач пиштоља случајно гурнут када је врец́а за смец́е бачена у камион. Нажалост, цев је била уперена директно у ђубретара и он је смртоносно погођен.

Власти и даље истражују овај случај у нади да ц́е пронац́и власника пиштоља и привести их правди јер су га тако неодговорно располагали.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар