Пас пао са трећег спрата на трудницу!

У петак у Риму је забележен бизаран инцидент. На једну трудницу која је ходала улицом, са трећег спрата у центру Рима са зграде је пао пас ротвајлер.

Занимљивости 29.10.2023 | 16:58
Пас пао са трећег спрата на трудницу!

28-годишња италијанкаа, хитно је пребачена у болницу након бизарног инцидента који се догодио у улици Виа Фраттина број 100 око поднева у петак.

Млада жена је одмах одвезене  колима Хитне помоц́и у Поликлинику Умберто И. Она, међутим, није била у тешком стању, али је имала повреду главе.

Док је несрећни пас је угинуо на улици “после више од сат времена агоније” Према речима сведока, животиња, која је пала са висине од око 10 метара, произвела је буку сличну пуцњу када је пала у земљу: “Чули смо пуцањ као акд неко пуца“, изјавили су неки пролазници.

По доласку карабињера, задужених за истрагу, на улици се око леша пса и његове власнице, девојке која живи у стану на трец́ем спрату, у шоку и очају створила велика група људи. 

Младу жену су интервјуисали карабињерски истражитељи који су такође интервенисали у одељењу за истраживање како би спровели низ провера.

 Међу хипотезама, с обзиром да их у куц́и има и мачака, то јест да је ротвајлер можда пао у покушају да дође до једне од мачака које су се попеле на прозорску даску, пише рома.цорриере.ит

У том тренутку је, међутим,пас изгубио равнотежу и пао у тренутку када је трудна двадесетогодишњакиња пролазила испод прозора зграде.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар