Ноле: Докле год сам фаворит нећу се пензионисати

Захвалан сам што сам у позицији у којој сам тренутно. И даље се осећам младо када је реч о мом телу. Освојио сам три од четири грен слема и докле год сам фаворит на турнирима нећу размишљати о повлачењу, поручио је најбољи тенисер света Новак Ђоковић уочи старта Мастерса у Паризу.

Свијет 28.10.2023 | 18:58
Ноле: Докле год сам фаворит нећу се пензионисати

"Гледајући историју неки тенисери су сматрали да је најбоље повући се кад си на врху, други су се пензионисали када су схватили да не могу више да освајају највеће турнире и да губе од млађих момака. Ја више припадам другој групи, докле год сам главни кандидат за освајање слемова и највећих турнира у ово спорту, нећу га напустити. Наравно, под условом да се не деси нешто друго што ће довести до губитка мотивације. То тренутно није случај", истакао је Ђоковић на конференцији за медије.

Он је поновио да му је велика мотивација злато на Олимпијским играма јер има само бронзу из Пекинга 2008. године.

"Следеће године су Олимпијске игре. Заиста желим да остварим добар резултат на њима, да представљам своју земљу. Дејвис куп је такође нешто што ме инспирише", закључио је Ђоковић.

(Тањуг) Фото: ЕПА-ЕФЕ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Неса

29.10.2023 01:55

Новак дјоковиц кинг оф теннис гаме алл тиме... Тако је обрадуј нас поново највеци тенисеру свих времена икад. Сигурно узимас парис опен ово је све буранија... ГОАТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Ноле

29.10.2023 11:32

Тако и треба!

Name

Стен Вареника

29.10.2023 08:11

Освоји јос 5 ГС и десет мастерса и следеце године узми злато на олимпијади и доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заиста

29.10.2023 14:10

Цувена Тројка је подигла и тенис и спорт на висок ниво, Новак је најмладји од њих на њему је остало да испуни мисију да сацека да(вец се ктисталису) млади талентовани тенисери достигну и оцувају и дизу ниво јако битно за тај спорт и све љубитеље истог....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра

29.10.2023 22:41

Баш ме брига,

ОДГОВОРИТЕ