Награде за м:тел и Аqуариус на Но Лимит фестивалу

Креативни искорак м:тел кампање „Нема бриге за гиге“ вођен креативцима из агенције Аqуариус, награђен златом и бронзом, а друштвено одговорна апликација КАПП освојила је сребро на највећем адвертисинг фестивалу у БиХ

Република Српска 26.10.2023 | 14:11
Награде за м:тел и Аqуариус на Но Лимит фестивалу

У Сарајеву је 25. октобра одржан Но Лимит БХ Адвертисинг Фестивал, такмичење у креативности на којем су учествовале агенције и оглашивачи из БиХ са својим креативним идејама.

м:тел спот “Нема бриге за гиге” освојио је двије награде, златну за звук и бронзану за видео, а wеб/мобилна апликација КАПП намијењена добровољним даваоцима крви, добила је сребрну награду.

Овај успјех говори о дубоком разумијевању важности звука у стварању емоционалне везе с публиком. Сарадња са домаћим бендом “Брутал протест” и креирање потпуно нове пјесме за потребе једне рекламне кампање за одређену циљну групу показали су се као добар креативни али и умјетнички приступ који је скренуо пажњу и својом аутентичношћу покупио симпатије гледалаца.  

Због тога није изостало ни признање за додатни искорак у кретивности и способност стварања визуелних прича које остављају трајни дојам.

Награда за апликацију КАПП додатна је мотивација компанији м:тел да настави са друштвено одговорним пословањем у заједници у којој послује. 

Ове награде заједнички су успјех м:тел креативног тима и агенције Аqуариус која већ годинама стоји иза успјешних кампања ове компаније.

Видео: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=рК1љг3xРто

(ПР)