Завртите Аддико рођенданску торту и добијате специјалну понуду

Аддико банка Бања Лука 31. октобра прославиће седам година пословања на тржишту Босне и Херцеговине, а са рођенданским активностима већ су, кажу, почели и у наредних мјесец дана.

Босна и Херцеговина 23.10.2023 | 12:23
Завртите Аддико рођенданску торту и добијате специјалну понуду

Тачније до 23. новембра 2023, сви посјетиоци wеб странице Аддико банке Бања Лукаwww.аддико-рс.ба могу да заврте Аддико торту и да добију понуду са специјалним рођенданским погодностима, уколико испуњавају услове банке.

Наш седми рођендан одлучили смо да прославимо са грађанима, те смо припремили специјалну Аддико дигиталну торту са нетипичним састојцима, тачније са специјалним рођенданским погодностима.

Посјетиоци наше wеб странице једноставно треба да заврте Аддико рођенданску торту која ће им открити посебну понуду, креирану по њиховој мјери.

На овај начин желимо да се захвалимо постојећим клијентима на повјерењу, те да са специјалним погодностима пожелимо добродошлицу свима који желе да постану Аддико клијенти.“, изјавила је Биљана Родић, маркетинг менаџер у Аддико банци Бања Лука.

Након што заврти Аддико торту, клијент ће, додала је Родић, добити на маил рођенданску понуду. За више информација и за учешће у Аддико рођенданским погодностима посјетите ЛИНК.

Уколико имате питања, позовите Аддико контакт центар на 051 951 000.

(БН)