Додик писао Бајдену

- И Шмит је потврдио да сам ја поштено добио изборе, ја и мој син нисмо подмићивали опозиционаре, они су нам сами пришли!

Република Српска 22.10.2023 | 06:44
Додик писао Бајдену

„Предсједниче Бајден, дуго Вам нисам писао да Вас не оптерећујем, јер видим да имате доста проблема и у својој кући, а не бих ни сад писао да ми на дјецу нису ударили ови из те Ваше дубоке државе, која, наравно, није лично Ваша: - Знам ја добро да Вас нису ни консултовали, а вјероватно ни обавијестили о том бруталном нападу, па зато желим да Вам ја као највјеродостојнији извор о свему пружим праве, истините информације из прве руке.

Дакле, та дубока држава наметнула је срамне, ничим изазване финансијске санкције успјешним компанијама моје дјеце, и то баш сад кад им је лијепо кренуло: и, што је најгоре, тешко су слагали да је мој син учествовао у подмићивању изборних посматрача и чланова опозиције у мојој држави!“, наводи се у отвореном писму које је предсједник РС Милорад Додик упутио предсједнику САД Џозефу Бајдену, након што је Министарство финансија САД проширило финансијске санкције Додику и на његове сина и кћерку Игора и Горицу и њихове компаније.

“Ја добро знам да се у мојој земљи ничији успјех не прашта, а мени и мојој дјеци поготово, али нисам знао да и у вашој дубокој држави има такве циганије, то јест романије, да будем политички коректан - то сад неко може тумачити као увреду за нашу предивну Романију, али суштина је у сљедећем: људи који пуцају од зависти због нашег пословног успјеха гледају на све стране да нас оцрне, испљују, извријеђају, али сви они могу само да нам пљуну под прозор, јер се ми на то више ни најмање не обазиремо.

Таквих је увијек било, али ми смо, упркос свима, свему и свачему, настављали да радимо вриједно и стално напредујемо, мало по мало. И баш сад кад је мојој дјеци одлично кренуло, кад су се нашли на успону без повратка, та ваша дубока држава покушава да им се директно освети: на страну што су на мене ударили - не може ми нико ништа, свакако - али на дјецу да ми ударе, е то им не могу и нећу опростити”, поручио је Додик.

“Сви добро знају да ја знам да будем баш зајебан, што каже наш народ, али ја на дјецу не да никада никоме нисам ударио, већ сам многим нашим људима дјецу позапошљавао и омогућио им да развију своје урођене и стечене способности на значајним функцијама у мојој држави.

Тако је и моја кћерка испекла занат у предсједничком кабинету, па се посветила бизнису, док је син још врједнији: паралелно са успјешним бизнисом, ријешио је да начисто испече овај наш мукотрпни политички занат у мојој странци!

А ја у томе нисам желио да га мазим и пазим па да га одмах ставим поред себе у врх странке, него је он сам кренуо као и сви други полазници од чланства у Главном одбору мог СНСД-а, па ћемо сад видјети докле ће догурати. Е, али баш ту се сад умијешала ваша дубока држава с оптужбама да је подмићивао изборне посматраче и опозицију, што су тешке неистине.

Прво, ја сам поштено добио изборе што је поштено потврдио чак и овај Кристијан Шмит, којег ја не признајем, али му ту потврду признајем!

Друго, није моје дијете спало на то да подмићује опозиционаре поред бројних дојучерашњих опозиционара који су ми пришли, јер у мени виде правог лидера који ће им омогућити да са разних одговорних мјеста заједно градимо ову нашу државу!

Досадило људима да само лају из прикрајка, да их хушкају на мене из чисте зависти, а видјели да ми тако ништа не могу, па им лијепо прорадила свијест и савјест: и зашто такве честите људе поштено не наградити, као што се свуда на свијету ради?

Сличан се сличном радује, што каже наш народ, па се тако и ја и мој син искрено радујемо када у својој близини имамо што већи број таквих часних и савјесних личности. А знајте да има још доста таквих у редовима опозиције који ће нам колико сутра прићи након ових ничим изазваних санкција мојој дјеци!

Ми са таквим угледним људима, који су исто тако вриједним радом стекли поштовање у народу као и ми, већ дуго имамо сарадњу на обострану корист и задовољство.

А то што је ваша дубока држава све те процесе назвала подмићивањем, не могу да разумијем никако другачије него као злу намјеру која има за циљ да разбије ово наше братство које сам вам малоприје описао. Зато ваша дубока држава може све те лажне оптужбе лијепо да окачи мачку о реп без иједног доказа!”, истакао је Додик у писму Бајдену.

“Моја дубока држава пружиће вам бројне валидне доказе како ми овдје функционишемо беспрекорно транспарентно и гдје се фино зна ко коси, а ко воду носи. У моју дубоку државу увукао сам пуно и младих и искусних стручњака: сви они су завшили све могуће наше школе које су признате широм свијета и, да опростите на изразу, све наше јебене факултете или што се на енглеском каже: ‘фуцкултете’.

Зато и јесу постали зајебани политичари у најпозитивнијем смислу те лијепе ријечи којом наш народ воли да опише кад неко умије да ради одлично свој посао за општенародно добро, и то са платама које нису тако велике као у вашој дубокој држави.

Е, то је прави патриотизам, а не неки тамо ректални алпинизам, како им то безобразно импутирају људи пуни зависти и злобе!

Предсједниче Бајден, у вјери да ћете, као искусан државник и отац, разумијети ово моје писмо, ја Вас поздрављам у нади да Вам више нећу морати овако исцрпно писати и објашњавати.

А све доказе о овоме што сам овдје написао ускоро ће вам најодговорнији људи моје дубоке државе прослиједити преко наших лобиста у Америци, да имате црно на бијело. Па да се онда коначно сретнемо и отклонимо све неспоразуме и лијепо утабамо стазе нашег традиционалног пријатељства. Гуд бај, предзиденте Бајден, синсерли фром президент Додик!”, наводи се на крају Додиковог писма Бајдену. 

Текст је сатиричног садржаја!

Аутор: Слободан Дурмановић/ТВ БН

Коментари / 171

Оставите коментар
Name

Милош

22.10.2023 01:21

Е мој бурле, лазес цовјека а ти и твоји ,сто си прицао за друге, бас испадосте циганија, али мало зесца. Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.10.2023 01:46

Кад вец прицас о дјеци, ја сам рви, а моја дјеца су као и друга побјегли од тебе и твоје власти у свијет.

Name

МИшо

22.10.2023 05:29

Ово мора да му је саставио Владо Рајић али ништа не може без оне љегове химне Неможе нам нико ништа,све је ово тужно, док је народ гладан и бјежи одавде трбухом за крухом ти се хвалиш како су ти дјеца способна лако је бити способан са народним парама.Због тебе су многи побјегли одавда а многи су и главу изгубили ако нису хтјели да играју твоју игру, али никад није тражен налогодавац.

Name

Да да

22.10.2023 06:28

Лажни цик, лажни високи представник, лажни предсједник, то ти је Република Српска и БиХ.

Name

Марела

22.10.2023 06:53

Једино га затвор мозе науцити лијепом понасању!

Name

Милос

22.10.2023 06:56

А моја дјеца, и сва друга постема дјеца сто су се мукотрпно одсколовала а немају посла због приватних факултета остали образовних установа, или раде за минималац код приватника колма си ти продао друствену имовину ..бем ли вам маму лоповску доци це и вама крај.

Name

Истоцно Сарајево

22.10.2023 07:47

Примитивац, заргон и Мацон писања, обраћања је срамота не само за њега него за комплетан српски народ, с овим писмом це се деценијама с нама србима спрдати, ово је дно дна , коцијаско обраћање предсједнику САД, уједно нам је и поставио мету на целу, вратио уназад, а та иста Америка мозе да укине РС исте секунде и буде само РБИХ, овај це нама главе доци

Name

Борац

22.10.2023 07:59

Заборавио си написати како се зељка хвалила како је купила папке,како само твоја породица и кумови добијају тендере,како су стекли толико богаство,колико си платио смиту за изборе,да имас будзет од 56 милиона,да летис на славе хеликоптером,заборавио си на дјукине слепце,крадју изнора у Добоју.....пуно тога ниси навео а могао си и рикање по саторима.

Name

д

22.10.2023 08:05

Е нека си му писао да је твоја дјеци кренуло, а ниси написао да су наша далеко од нас . Нашој дјеци ниси дао шансу, а способнији и културнији су многи од појединаца. Тужно је ово све.

Name

Ре

22.10.2023 08:07

Није ти он олбрајтова да му љубис руке.

Name

ц

22.10.2023 08:08

Срамно писмо, ваљда га није послао!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Name

Зоран Б лука

22.10.2023 08:21

Ми сви у овој недодјији смо сатирицног карактера, јадни смо..сви комплет и ко је у.прилици да има и вецина која нема.

Name

Радоје

22.10.2023 08:48

Не бих рекао да је ово сатирична прича.Много је у тексту чињеница и истине.Подсјећа на мог Вођу….Овако срећан народ нема дилему

Name

Миско

22.10.2023 08:54

ДОБРО КАЗЕ ОВАЈ ЛУДАК У МОЈОЈ ДРЗАВИ КОЈУ ЈЕ ОН ПРИВАТИЗОВАО И ПРИСВОЈИО..А ЦУЈОВО,, САД КАДЈЕ ДЈЕЦИ ЛИЈЕПО КРЕНУЛО А ДРУГА ДЈЕЦА НЕМАЈУ ЗА ОСНОВНИ ЗИВОТ ДОК ТИ СВОЈИМА ЗА ПОСТИЦАЈ ДИЈЕЛИС ПО МИЛИОНЕ НАРОДНИ ПАРА ..НАЈБОЉЕ ДА СИ ОТИСАО У АМЕРИКУ И БАЈДЕНА ИЗЉУБИО У ДУПЕ ,,УЛИЗИЦО И МАФИЈО ОЛОСКА..

Name

Вељаца

22.10.2023 08:58

Безкарактеран цовјек,без имало стида који лаје и пљује по странцима и зарице се даце даим се освети и пријети а сад када је вода досла до гласа сад клеци и моли и проклиње,, еј народе стаце нам овака дрзава која је оваки лопова власниство и стаце нам уопсте овакав пресједник који је улизица и криминалац.

Name

Гиганте

22.10.2023 09:12

О ,па ово нема нигдје у бијелом свијету оваког олоса и лопова као Додика гледам на YоуТубе како казе да је Бајден највеци корумпционас и да и без срама се бави корупцијом а сад клеци пред Бајденом и Америком,е мој Миле највеца свјетска бандо.

Name

Ваљуга

22.10.2023 09:16

Па скоро је Дудек рекао да прекида све контакте са Бајденом и Америком а сад први поциње сардњу и обецање пред америма кад гори под ногама,ово је дно највецег дана људства и водје једног народа.

Name

Ре

22.10.2023 09:16

Ово је највеци свјетски лазов и увлакац,Миле

Name

Јаруга

22.10.2023 09:19

МИЛЕ ТРЕБАО СИ САМО ДА НА ЛИЈЕПОМ МЕКАНОМ ПАПИРУ НАПИСЕС ПИСМО БАЈДЕНУ КАД БУДЕ БРИСАО ДУПЕ ДА СЕ НЕ ОГРЕБЕ.

Name

Мирољуб Раткић

22.10.2023 09:21

Дипломатско обраћање, немам ријечи. 😄😄😄 На овај начин покушава да му се увуче под кожу јер зна да и сам Бајден са сином има истих или сличних криминалних послова. Браћа по "струци". Ја се само питам да ли Бајден, уз своју дементност, уопште зна ко је Додик. Боли га нека ствар за некаквог Милорада из некаквих Бакинаца који се грчевито бори да на сваки начин сачува покрадене народне новце и сопствену слободу.

Name

Добојлија

22.10.2023 09:40

Мозес Милораде да вара овај биједни народ и да му паламудис и поткупљујес га али Бајдена немозес да подкупис,јет скоро си давано изјаве да је Бајден криминалац и да прекидас све односе са Америком да су они за тебе олоси,ста сад би ти испаде веци олос од њих..

Name

Уб

22.10.2023 09:50

Моја два сина, учествовали су у рату,у стварању РЕПУБЛКЕ СРПСКЕ и обоица рањени,а ја сам од 90' учесник крвавог рата ,све до краја. Где је био он,то знају сви,побегао.

Name

Ре

22.10.2023 10:16

Моја дјеца су факултетски образована и обољела су од стресова ходајући по конкурсима и тражећи посао. Нисте имали слуха иако им је отац дао живот за РС. Хвала приватницима што им дадоше кору хљеба. Колико је такве дјеце још понижено? Свом даје милионе марака. Како га није срамота. Карма је чудо! Све долази на наплату. Можеш колико хоћеш, али не докле хоћеш.

Name

р.југа

22.10.2023 10:48

Додје време миле,да није ниција до зоре горила па неце ни твоја.Све би ти сад дао и републику српску и србе само да себе спасис.

Name

Ух Мире

22.10.2023 11:12

Ниси чула ону ,,ево миле стиго са робије, нимало се промјенио није,,. Такав нам пасуљ пао.

Name

Зоран Ђекић

22.10.2023 11:31

Је'л му послао љубавно писмо???Мора да му је написао да га не занимају Бајденове паре него искључиво љубав и брак са њим.

Name

Никола

22.10.2023 11:32

Поштена породица Додик 🤣🤣🤣

Name

Зорица

22.10.2023 11:33

Платио си ти све то новцем грађана, и то како!?

Name

МИЛОВАН

22.10.2023 11:34

ПА ДАЈ МАЛО И ТУДЈОЈ ДЈЕЦИ ДА ЖИВЕ, А НЕ САМО СВОЈОЈ ОНИМА КОЈИ СУ ИЗГУБИЛИ СВОЈЕ РОДИТЕЉЕ БОРЕЦИ СЕ ДА БИ ТИ УЖИВО .

Name

Митар

22.10.2023 11:35

Сада се хвата Шмита а овамо на ТВ као лаје И прави шоу за народне масе, исти онај ко змај, баш си крме миле!

Name

Нада Лазић

22.10.2023 11:37

Како нисте подмићивали. Плаћали сте грађане за попис. Ваше присталице су ишле од куце до куће и дијелили новце за ваш глас. Не лажи. Лажес као пас. Ваша странка је добјена на лажима и миту. Са вашим батинашима сте добили изборе. ИЗБОРИ СУ ПОКРАДЕНИ. ДОЋЕ КРАЈ ДОДИКОВЦИМА И ОСТАЛИМ ТЕРОРИСТИМА.

Name

Дејан

22.10.2023 11:38

Јој Доде пич*е, ја сам мислио да је он мудоња 🤣🤣🤣

Name

МИЛОШ

22.10.2023 11:39

ЈЕ'Л МУ ПИСАО ЋИРИЛИЦОМ ИЛИ ЛАТИНИЦОМ, ЈЕР ОН НЕ ЗНА ЋИРИЛИЦУ

Name

Змај од шипова

22.10.2023 11:47

Нудио сам додику асистенцију што се тиче интелекта, ал он упормо преписује од својих високообразоваих и фино плацених академика, савјетника

Name

ЈОБАХ

22.10.2023 11:50

Заборавио си милораде додик,кад си пријетио омладини да без чланске карте снсд све им је џаба.Паметна онмладина отишла,а ти се окружио прелетачима који су углавном са дипломама приватних факултета са никаквим знањем и оним који завршили у 60год.факултет.Да видиш и ти како боли кад ти дирну дјецу,а твоји начелници и директори малтретирали су све оне који нису у снсд.

Name

Бошко

22.10.2023 12:05

Знам ја да та Ваша дубока држава није лично Ваша, да је и сами нерадо трпите, али Вам савјетујем да је се што прије отарасите. Јер, они само гледају, што каже наш народ, како да доведу неку мечку да игра пред туђим вратима: зато се немојте зачудити ако намаме неког гризлија да заигра и пред вратима Ваше Бијеле куће! 🤣🤣🤣

Name

Миле пише:

22.10.2023 12:10

Ево, имам неких лобистичких кућа ту код тебе у САД, које плаћам дуже од деценије да се лавовски боре против те дубоке државе. Иде тешко, али напредујемо, јер правда јесте спора, али је достижна. Они су ми и савјетовали да ти тајним каналом пошаљем ово писмо, да не падне у руке неком од тих наших непријатеља.🤣🤣🤣

Name

Ссд је миле

22.10.2023 12:20

Између двије ватре. Као проститутка која се истовремено прода двојици, па незна ко има предност па подтура општенародно а богами и полтронско дупе на лизинг

Name

ДА

22.10.2023 12:32

ИМА ЛИ ИКО ДА ГА ПИТА ,ОДАКЛЕ ЊЕГОВОЈ ПОДТЕНОЈ И ЦЕСТИТОЈ ДЈЕЦИ ТОЛИКО БОГАТСТВО?

Name

Јоване,

22.10.2023 12:50

па њима је било теже завршт основну, него тзв. факултет

Name

075

22.10.2023 13:06

@Милош Питање, (т)ко је особа која један дан говори све најгоре о Западу (да је "мртав", економски пропао, да је НАТО у распаду, итд.) а идући дан све што је рекао "полиже"? Ах, да сјетио сам се, то је Милорад!

Name

075

22.10.2023 13:13

@Истоцно Сарајево Истина је све и да бити ће ускоро Босна и Херцеговина подијељена на четири регије: Сарајево, Бања Лука, Тузла и Мостар и мислим само да се тога требају плашити "ухљеби" на свим разинама од којих су 80% непотребни и за бурзу рада спремни или за Њемачку!

Name

075

22.10.2023 13:16

@Ре Поштована госпођо, искрено од/из срца ми је жао због Вашег губитка! Нажалост постоје многе госпође Бошњакиње, Хрватице и оне из "осталих" народа у Босни и Херцеговини које, нажалост, дијеле Вашу судбину!

Name

ре

22.10.2023 13:38

Зезање.

Name

Ре Никола

22.10.2023 13:39

Толико постена породица сјемеим се затрло и никад висе се не радјали оваки олоси и улигани.

Name

Мирослав

22.10.2023 14:34

Ре, Тузна је васа прица. Али васа деца су добила посао. Ја сам отисао, мама је остала сама да цува гнездо. Отисао сам пре него је Додик досао на власт. Дакле, од Броза до данас одласци са ових простора су били и сада су. Сад кад посматрам стање на Балкану, донео сам паметну и теску одлуку, јер је на Балкану увек било теско, не за све. Товарити све сто неваља у Србији и Српско на ледја садасњим владарима, није коректно. Увек је било ред рата, ред сиромаства, и то се смењује до данас. Ста це понудити они сто вребају да би постали влас, па ниста, празну прицу и лазна обецања? То је стварност на насим просторима.

Name

Саваа

22.10.2023 14:35

Бурле,цитас ли ове коментаре? Народ те мрзи,дзаба крадја избора и куповина папака.

Name

Браво!

22.10.2023 14:57

Бурле, далеко си догурао као професионални увлакац - даље не иде!

Name

Бајден

22.10.2023 15:40

Увлачење у ш...к. И даље политичка посла, политиканство, лицемјерство. Е, да Бог да отишли и никад више не дошли.

Name

Борац

22.10.2023 19:55

Нисам цлан владајуцих странака ,нити сам икад иста добио од РС и било које власти ,свој хљеб зарадујем у дијапори вец 25 год .Био сам борац ВРС са 18 год сам 1994 отисао у ВРС ,две године сам провео по рововима и земуницама по разним цукама.Зелим само да казем не нападају они Додик забог коповлука вец због Републике Српске Милораде дрзи се ти сад на првој линији ко ми некада ,немој да је сва она младост гинла узалуд и да остваре ратне циљеве у миру Не дај Милораде ,дрзи се

Name

ЖИКАЖ

23.10.2023 10:35

Писаћеш му и из затвора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Тамо далеко

22.10.2023 02:07

Е моји Срби је*ем вас глупе и наивне. Какви сте, нисте залужили ни да постојите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2023 09:51

Бас тако ко нас представља највеце смо срање овог свијета

Name

дадо

22.10.2023 02:22

Цуј Додика, моја дрзава, у мојој дрзави, ста ли је мислио по тим.Тразити објасњење хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

22.10.2023 10:51

Па његова је дрзава цим он ради и пљацка колико хоце имозе она је његова 1/1 власниатво сестрица дјецурлије кумова и остале банде.

Name

дудук

22.10.2023 11:14

Дудук је пријетио ЦРНОМ КЊИГОМ СНСД-а, тј, његовом, овај ОБЕР ЛОПОВ, сада га треба притиснути изнутра са свих страна и вратити народу опљачкано, и од свих саучесника удруженог злочиначког подухвата. Ето нам благостања, бићемо као Свајцарска, а њима судити за ЗЛОЧИН ПРОТИВ НАРОДА У РС, вратити смрту казну законом за велеиздајништво.

Name

грицко 62

22.10.2023 02:34

Шта нас брига твоја дјеца,бринеш ли се ти о народу кога пљачкаш да би они били милионери .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јауци са Змијања

22.10.2023 02:44

Ето види како је кад се удари по новчанику, што ниси споменуо државни буџет већ само дјечије фирме. Читаво вријеме се шпрдаш са санкцијама, видјет ћеш кад и Европљани ураде исто, коњухоро Грмечка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реки

22.10.2023 04:02

Душа драга .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуле

22.10.2023 06:31

А колико ти мој Бурле истјера насе дјеце (свих националности) из ове дрзаве. Јесте јесте бурле ви сте криви. Дрзите овај народ у вјецитом страху од рата да би се ви иза паравана национализма богатили. Ваљда це једног дана овај народ схватити колико смо били сви глупи сто вам ово дозволисмо. А ви наставите јос овако како то радите вец 30 година јер оцито да ТО МОЗЕТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

22.10.2023 13:19

@Цуле Нажалост у праву сте! Од 2007. Милорад стално пријети ратовима, гле чуда након одласка СФОР из БиХ и доласка ЕУФОР, многи са одличним живтним увјетима и са одличним пословима су напустили све то и са обитељима трајно напустили БиХ!

Name

Нормалан

22.10.2023 06:47

Ниси требо расплакат ћеш Бајдена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.10.2023 06:49

Како то све што нечему вриједи у РС то је бурлино, његови кумова и хоботнице, а ми 20 г само животаримо тапкамо у мјесту и идемо уназад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

22.10.2023 10:31

јес будала...боже драги

Name

Ре ре

22.10.2023 11:32

Будало луда ти се оглашаваш Титиним именом у заштити криминалаца данашњих у РС.

Name

XОXО

22.10.2023 06:58

Значи Смит је добар јер је признао покрадене изборе а неваља када хоће да те казни што крадес свој народ па то је љигаво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влашћу обесправљени грађанин

22.10.2023 06:59

Ало људи,прочитајте задњу реченицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.10.2023 07:07

Какав неозбиљан текст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

22.10.2023 10:59

Магаре истина боли? Јос није све наведено.

Name

Ха Ха

22.10.2023 15:15

Аутор текста је лијепо написао да је текст сатиричног садржаја, а теби Милане није нико крив што си глуп и наиван, као већина чланова хунте, наравно, оних који немају додира са ловом !

Name

БОЛЕСТ МОЗГА!

22.10.2023 07:09

МОЛИ ДЕЗЕРТЕР РАТНИ ПРОФИТЕР И БАНДИТ ДА МУ АМЕРИ ВРАТЕ ПАРЕ ( ОНАЈ МАЛИ ДЕЛИЋ СВОТЕ ,КОЈУ НИЈЕ ОН ПРЕКО КЕСИЋА ПОКРАО) ОД ЛОБИРАЊА! ПОКУШАЈ ДА ДЕМЕНТНУ ОСОБУ НАГОВОРИ ДА СЕ ПОПУТ ЊЕГА ОКРЕНЕ ПРОТИВ СВОЈЕ ДРЖАВЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

11903

22.10.2023 07:10

На жалост у овом сатиричном тексту има много истине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.10.2023 07:23

Ух, добро ала бас добро га погодила ова санкција, која реакција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

22.10.2023 07:39

Дрзи се Миле немој одма кукњаву правити ,проце и то .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херманн

22.10.2023 07:53

Сто постотна лаж од почетка до краја а шта друго очекивати од дудука - навкли смо шта рећи. Свјетски лопов, таквог више нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахихихихохохо

22.10.2023 07:54

Заборавио си милораде додик,кад си пријетио омладини да без чланске карте снсд све им је џаба.Паметна онмладина отишла,а ти се окружио прелетачима који су углавном са дипломама приватних факултета са никаквим знањем и оним који завршили у 60год.факултет.Да видиш и ти како боли кад ти дирну дјецу,а твоји начелници и директори малтретирали су све оне који нису у снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еww

22.10.2023 07:54

Твој обични народ тешко живи и пензионери и борци а омладине нема. Отишла. Расјерали сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

22.10.2023 08:16

Ма незарезује те Бајден ни за суву шљиву лоповчино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаско

22.10.2023 08:22

Процита ли неко да је ово САТИРА 🤣🤣

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горски вијенац

22.10.2023 08:23

Додик је увијек био и остао за свој народ,и све док га народ не отјера он ће бити ту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

22.10.2023 08:39

Они су одлучили да је тебе доста Ти си на путу свога краја. Неће ти дати ни да побјегнеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоцо

22.10.2023 08:40

Свака му је ко Његосовса 😂😂

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амбасадор

22.10.2023 08:42

Заборавио је аутор овога писма да дода да све тендере који обухватају ИТ области добија фирма његовог сина јер боље је да новац остане у кући него да се одлијева у Србију или не дај Боже у Федерацију Босне и Херцеговине. Они свакако имају и превише

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

22.10.2023 13:21

@Амбасадор "Проинтер" послује и у ентитету Ф.БиХ води га Тузланка Бојана Шкробић у Сарајеву!

Name

Ре

22.10.2023 14:25

А Дwелт сте заборавили и њихове ИТ тендере??? И кумова дјеца & зетови су милионери. И од многих других алавих лопова на власти.

Name

Јинг јанг

22.10.2023 08:46

Зашто Миле не тужи Бајдена и Америку за клевету? Наравно још мало сатире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

22.10.2023 08:52

КАО ДА ЈЕ НАРОД ЗАБОРАВИО ДА ЈЕ СВОМ СИНУ ИГОРУ ДАО, У ОНО ВРИЈЕМЕ, 3.000.000.000 КМ УЗ ОБРАЗЛОЖЕЊЕ ДА МОЖЕ ДА РАДИ А ДА СЕ НЕ ДРОГИРА. ЦЦЦЦЦЦЦЦЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

22.10.2023 08:58

Овај сатирични садржај баш сатире читаоце и коментаторе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2023 14:25

Па зивот овдје је сатирицан.

Name

Посматрач

22.10.2023 09:02

Није добар, поко је, шта он пише. А тек ће да пукне, јер ће Амери све више притискати. Милораде, нема ти спаса. А и многи други из твоје дружине треба да се забрину. Мени се чини да су га на изборима пустили да уради шта је урадио, да би их сад све помели можда и цијели СНСД као бандитску организацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

22.10.2023 09:04

Како сад додје до нагли промјене прије пар дана Миле прицао си да не постује Америцку амбасаду и товарио на њи и дрвље и камење а сад клецис и молис..који си ти преварант и мафијас тако да ниси дораста да будес пресједник мјесне зајједнице у једном селу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

22.10.2023 09:07

Гдје је Никола Попласен, избацили сте га из кабинета?! Срамно, досла маца на вратамца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

22.10.2023 09:08

Циганија Ђоковићи циганија Србија циганија Американци само Додици дивни и красни битанго покрао си изборе и одговарацес за то заједно са својом дјецом и силиконском барбиком градонацелником симбиозом

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

22.10.2023 09:08

Јел ово заиста или нека сала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

22.10.2023 09:18

Чаушеуску......сценариј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

22.10.2023 09:23

Моје дијете побјегло због тебе и твојих ..Градите ми се ,права сте ЦИГАНИЈА..Живио Бајден који је схватио какви сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

22.10.2023 09:23

Милоше, текст је сарказам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хехехе

22.10.2023 09:25

без коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нектарије Фрукталов

22.10.2023 09:28

Ха, ха, ха и гори је он од овог из приче. Ја не разумијем никако како су Срби дозволили да им први човјек буде овакав шарлатан и манипулант!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даааа

22.10.2023 09:35

Јако добар текст, нажалост иако је сатиричан, није далеко од истине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

22.10.2023 09:50

Наса дјеца нису вриједна и паметна, ссмо твоја. Срам те било, стиди се...!

Name

Аустриа

22.10.2023 09:36

Цвили, моли, помоци нема монструме. Како је родитељима ција су дјеца побјегла од тебе у тудјину? Они нису могли својим синовима дати 3 милиона за поцетак. Јадан си!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

22.10.2023 09:36

Ова порука је доказ, да је Миле поцео да размишља и да је препозно ситуацију у којом се налази! Е мој Миле, превише си се бахатио и користио РС за твоје породицно богатство. Једног дана све то изадје на НОС! Искрено није ми те уопште жао а то што те жали председник Србије није слуцајно, по што исто ради као ти што радиш! Него мене је жао за народ и децу која немају перспективу и много ми жао који су изгубили своје нај милије у РАТУ! Ниси ти једини има ту још који су се обогатили на рацун РС! То што сада наводно штитиш РС, је само за лицни спас ни мање ни више. Много сте пропустили низ година и уништили РС са твојом политиком уствари приоритет је био прво породицно богатсво! КРИМИНАЛ, КОРУПЦИЈА, ПРИВАТНИ БИЗНИС ККПБ = Твој и твоји сарадника је успех у Републици Српској Ближи ти се КРАЈ Миле ❗️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јова коридор

22.10.2023 09:54

Аууу,само додик ти Крив…само он и око њега краду по теби…окрени се око себе,,,прво сви варају на сваком кораку ситне преваре…од кашњења на посао,бежања са посла, таксиста ,конобари,у пекари, у продавници,у болници. Оду на паузу 3-4 пута по 30 минута..и они краду…комплетно стано=ниство… вара….крени од себе и својих укућана ….

Name

Ре Јова коридор

22.10.2023 11:23

Јово, свака ти част, то је истина. Говорио баџо баџи, Стјепане ти си крао па си стекао а ја својим радом. Овај одговара: е мој баџо доносио си и ти из фирме шмиргл папир, значи и ти си крао. Мук

Name

Xxx

22.10.2023 09:37

Имасе довољно немој кукати какоје мени са 38.год. стаза 436 марака пензија + цетир ипо године рата. Па опет некукам. Једва храна и лијекови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диди

22.10.2023 09:57

Незнам шта си радио 38 г…ја сам мало школован био без факултета и имам 700км…

Name

Дала баба динар

22.10.2023 09:38

Душа драга....баш ми жао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко вјерује

22.10.2023 10:30

У српско јединство, 20 г се пљацка и извлаце паре, унистене фирме, народ отисо у европу, ови сто су остали дали минималне пензије , једва за хљеба, минималац 750, е па јел то борба за српско јединство

Name

миловиц

22.10.2023 10:43

Сјецам се добро ка сам био у војсци ЈНА па сам написао једно љубавно писмо мојој тадасњој дјевојци па и дан данас немогу да опростим сам себи сто га нисам послао,а ово његово (бурлино наводно отворено писмо) це да добије мозда његови лобисти које инаце скупо плаца од народних пара по Америци тј. за њега мрској Америци тако да имају инструкције како да раде.

Name

Словенац

22.10.2023 09:41

Прекинути све односе са америком то је рјесење

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ЈОООЈ МИЛЕ

22.10.2023 09:41

Усра и шефа и станицу и кулиметар пруге ааа паи си на кољена!!!РАСПЛАКАО СИ НАС А И БАЈДЕНА ЋЕШ🤣

ОДГОВОРИТЕ
Name

хихихихихи

22.10.2023 09:43

Баја писо Тити, па није Бајден Тито да разумије твој цергаски језик, а и то це заврсити у корпи за смеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разочаран

22.10.2023 09:44

Након половине прве реченице је јасно да се ради о сатиричном тексту. Онда човјек прочита коментаре и просто се разочара нивоом интелигенције просјечног гласача који има приступ интернету. Судећи по томе Додик ће нажалост владати још 10 година, док год му до то здравље дозволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иронија

22.10.2023 10:55

Браво за коментар, урадио сам сличан, сад видим да има још неколико људи који су извукли суштину. Невјероватно је да је толики број људи око нас који немају критичко или било какво мишљење. Гутају све што им се сервира. Знао сам да смо заглавили, али ово је страшно. Ваљда интернет доприноси томе да се глупост експонира на бржи и лакши начин, а властима да то користе на још бољи начин.

Name

Ха Ха

22.10.2023 15:26

Чак је и аутор текста на крају написао да се ради о сатиричном садржају, али, каква корист, када нико од "коментатора" није прочитао ни једну лектиру, како онда да знају шта је сатира,сарказам и иронија !

Name

ЗАДЊА РЕЦЕНИЦА ,

22.10.2023 09:50

ОВО ПИСМО ГОВОРИ НАЈВИСЕ О ОВИМ КОЈИ КОМЕНТАРИСУ И ПОКАЗУЈЕ СУСТИНУ ФУНКЦИОНИСАЊА МЕДИЈА И СЛОБОДЕ ГОВОРА...ВИЈЕСТ СЕ НЕ ПРОЦИТА А КОМЕНТАР СЕ САЉЕ ....ПРОЦИТАЈТЕ ПРВО ЗАДЊУ РЕЦЕНИЦУ ПА ОНДА ЦЛАНАК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

22.10.2023 12:41

Браво.Само сто појединци то укапирају,али вецина који су коментарисали немај појма.

Name

миловиц

23.10.2023 15:15

Писем писмо оловка се преби мој Бајдене писмо неце теби, па и ако слуцајно процитас ово писми моли цу те и ако знас да јос једном процитас онај АНЕКС измедју мене и Магдалене јер тамо све лијепо писе да никаква зурба није потребна, а ја знам да јос има времена.

Name

Ван гпг

22.10.2023 09:52

Ко о цему к.. ва о постењу. Ти насао прицати о постењу. Тај твој сељаци рукопис ни до секретара неце доци вец це га портир са врата бацити у смеце ко да цита смеце који писе једна. Н цовјек који себе ословљава са баја. Видицес колко си зајебан кад падне са власт и а то иде брзе него сто мислис. Сам си крив за све а ово је тек поцетак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво новинару

22.10.2023 09:54

😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

22.10.2023 09:55

Човек каже да је ннепријатељ, па му онда пише посмо, значи лагао је, каже да ми успешнима не праштамо и да смо циганија које има код њега, да ли ико паметан може да га подржи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Кочић

22.10.2023 10:02

Мајко мила каква је ово свјетска будала,он да пише Бајдену.Бајден не зна ни да постоји РС а још мање да у њој влада тиранин и криминалац и лажни предсједник којему од гадости ни име не могу споменути.То његово писмо може завршити или у корпи за смеће или јавном клозету

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

22.10.2023 10:02

Залосно, овај цовјек образа нема, кад прије стизе да написе писмо Бидену?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грми

22.10.2023 10:06

Стварно сада видим дрогераша без границе. Можда је луд човек?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосип

22.10.2023 10:13

Хрвати су уз тебе Хрвати су уз тебе и твоју дјецу, распрофај то у Босни и бјезите нама за Загреб. Бизнис це да цвијета. Милановиц вец трља руке. Милораде као преставник Српског народа у Хрватској мјесто ти је у Сабору. Знаци видимо се бурајзеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

22.10.2023 10:15

Бас се људи пецају, не цитају до краја,али знају да остављају коментаре. Текст је сатиричног садржаја! Аутор: Слободан Дурмановић/ТВ БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељезницар

22.10.2023 10:18

Кад це Лактаси добити пругу и зељ.станицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

10

22.10.2023 11:13

Добар предлог бит це пара

Name

Пензиц

22.10.2023 10:20

Миле мозес ми на зајам посудити 100 км да купим дрва за зиму

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катастрофа

22.10.2023 10:22

Која фарса! Сто се брукас цовјеце, сви знамо да играс како они свирају. Које санкције. Јос једна од твојих лази, да скренес пазњу народу, о свим недацама и проблемима које им годинама стварас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

22.10.2023 10:24

Хаххаха врх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.10.2023 10:26

Лажеш и крадеш Бурле проклетијо. А када дође до твоје лоповске коже онда грокћеш, ричеш, сикћеш и кунеш. Ти си раселио, осиромашио, задужио и обесправио ентитет Р.Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

који је дебил бурле

22.10.2023 10:35

Цуј он највјеродостојни извор истине да прузи Америцком пресједнику и бијелој куци хаха,коју сваки дан назива непријатељима срба,Сматрајуци себе да је он (сви срби) која лаз крије се иза ледја народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иронија

22.10.2023 10:47

Јадан смо народ. И кад нам људи напишу да је нешто спрдња ми не знамо прочитати, него се примимо само тако. Како онда тек да расуђујемо својом главом ако не знамо ни читати како треба. 90% људи коментарише као да је ово стварна вијест. Тих 90% су гласачи нажалост, неважна је опција гласања. Зато нам и јесте овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

22.10.2023 11:41

Е, послије 104 коментара, овај треба оставити као први и као "наравученије" цијелог текста, али, дај Боже да га већина и види.

Name

Xxx

22.10.2023 10:54

Ауууу..имоје коме и писат Тоје само видијо као и да није Стаце сенилни Бајден немозе отиц ни до Wе.цеја ада непадне. Катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

22.10.2023 11:57

Овакво писмо најмоћнијој држави написати особа која има 16 савјетника и све правне структуре равно је,,0,,садржај писма бих боље написао просјечан основац.

Name

...

22.10.2023 11:09

Многи су заборавили прочитати текст осим наслова,на крају пише текст је сатиричног садржаја,сви знамо да његово писмо не би дошло даље од поште у Бакинцима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реформске снаге

22.10.2023 11:14

Добро је тебе Анте Марковиц процитао и рјесио те се.Инаце би му створио проблеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахахааа

22.10.2023 11:15

Баш си га срочио,неби ме изненадило да је стварно то написао.Од њега би се могло и најоре очекивати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоги Са

22.10.2023 11:16

Па кренуло бих и мојој дјеци да добију три милиона...да су им сва врата отворена, да добију тендер који замисле, али моја дјеца када су све видјела маде иу трули запад и тамо су већ пет година...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.10.2023 11:49

Црни миле сто чиниш, зар не видиш куда идеш и где цеш стићи!? Вучес ово друштво и Српску у проблеме, црна главо зар не видис то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзомба

22.10.2023 11:57

Јаооо,,читајући ово писмо,сузе ми саме теку као река.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предатор

22.10.2023 11:57

Јеси превео на енглески то писмо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симон

22.10.2023 12:04

Срам те било ђу*ре неваспитано лажљуво, примитивно и без каракера. Увјерит ће се и Бајден,ако му прочитају ово писмо,са каквом лажљивом фукаром живи народ у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

22.10.2023 12:10

***ОДГОВОР БАЈДЕНА*** Поштовани, Предсједник Бајден тренутно није у могућности да Вам лично одговори. Ово Вам је аутоматски одговор. Можда ће Вам овај наш "четбот" бити од помоћи. Погледајте "Најчешће постављена питања", те категорију "Како је прошао Слободан Милошевић са породицом?" То питање изгледа најсличније овом Вашем проблему. Следеће би могли да погледате "Најбоље народне пословице", те пословицу "Паметан човјек се учи на туђим грешкама, а на својим....". И као трећа опција, нудимо Вам велике попусте на путовања на наше територије, упркос санкцијама. Како бисмо Вам показали, колико Вас поштујемо, упркос Вашем ријечнику и понашању према нама задњих година. Тренутно је сама једна опција у понуди, те како би сте резервисали путовање у "Гуантанамо Баy", притисните....и наставите да се тако понашате. Надамо се да смо Вам помогли са овим одговором, а ако имате још каквих недоумица, пишите нам опет. Поштовање. Предсједник Бајден и (пре)дубока држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

22.10.2023 12:21

Хаха " и Шмит је потврдио" хахаха...... Туриста, хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срле

22.10.2023 12:24

Најјаци дио писма је да вјероватно нисте упознати о овим санкцијама😂

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wwww

22.10.2023 12:34

Стацемо сад они се. Разумију. Исти су

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

22.10.2023 12:37

Следеће писмо биће објава рата РС према САД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесни Додик

22.10.2023 12:44

Па болесник један читава држава зна да дајеш све тендере Проинтеру и намјешташ својим перачима новца, Интеграл, Каја , чуј Каја купио банке без твог знања , Алумина купљена без твог знања , и на крају именујеш Нешића за министра па који нормалан и да није корумпиран то може урадити, дакле само болесник у глави као ти! Искрено народу је све било јасно послије избора ко си ти када си именовао Нешића , 99,9 % чланова и симпатизера Снсд ти је јбало све по списку вјеруј! А сад као покисли миш покусавас се увући у дупе Американцима, готов си политички у сваком смислу и уништио си своју дјецу, јер кад тад завршиће као и Карадзицеви јадни и биједни! Преглуп си Додик а све су ти то смјестили твоји најближи сарадници који ходају по Бањалуци и Мркоњићу и смију ти се у лице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2023 14:33

А Зоран Тегелтија мудро сути и труди се да не упада у оци са покраним милионима.

Name

Господо,

22.10.2023 12:47

ви што коментаторима овог сатиричног текста објашњавате да је то сатира,нема потребе за објашњењем,јер народ зна да је ово сатира,али народ поштени и огорчени има потребу да олскша душу са коментаром на овај текст.Није нам због санкција жао његове дјеце,нису ни они жалили нашу дјецу кад су ишли на мрски запад јер нису добили 3милиона кредита и све остале повластице као ова горица и игор.Зато бсш ме брига за њих.Нисам ја сања вулић,ни кошарац,ни нешић,ни стевандић ни ања њубојевић,ни шулић који бране њих,а тако бране и себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2023 14:39

Народ коментарисе јер му је свега доста. Боље да коментарису, него да буде румунски сценарио. Нису Додикови једини, много је слицних породица у РС и у свакој опстини се зна који су се на стету народа и на пропаст друства пребогатили. Зато Закон о поријеклу имовине и стриктна примјена, врацање капитала дрзави/ ентитету/ локалним заједницама. Треба им свима увести санкције ЕУ и блокирати имовину у земљама региона.

Name

Ха ха ха

22.10.2023 13:02

Како му се поклонијо и повијо главу. Хоце Ли тузити Америку збок клевете ??? И тако примјенути закон своје странке о клевети. Циркуз!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

22.10.2023 13:08

Ко о чему курва о поштењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахааааххх

22.10.2023 13:13

Ко,још вјерује,у твоју "ПОБЈЕДУ",на изборима,гдје користиш ПОДМИЋИВАЊЕ,НАСИЉЕ,КРАЂУ....."НАПАДАШ",ШМИТА,ФОЛА РАДИ,И ТУ ЈЕ НА ДЈЕЛУ,ОНА,"СЛИЧАН СЕ,СЛИЧНОМ РАДУЈЕ",ЈЕР,ЛАЖНИ ПРЕДСЈЕДНИК,УЗ ЛАЖНОГ ПРЕДСТАВНИКА,БАШ ИДЕ!!!И,НЕ ХВАЛИШИ СЕ,КАД НЕМАШ МАТЕРИЈАЛА ЗА ХВАЛИСАЊЕ,ЈЕР,НАРОД ДОБРО ОСЈЕТИ ТВОЈУ "ДОБРОТУ",НА СВОЈОЈ КОЖИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????

22.10.2023 13:14

Наивни народе који лако насједа. Процитај испод теxта Ово је сатирицан садрзај. Инаце да је Истина Бајден би писмо објесијо мацку о реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.10.2023 14:42

А зар није сатирицно колико је народ огорцен, а криминалци и мафијаси и даље владају? Ко вози ова прескупа аута, иглавном криминалци.

Name

Ангус Yоунг

22.10.2023 13:25

Ста се лозите??? Писе на крају теxта да је исти сатирицног карактера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ојха

22.10.2023 13:35

Аух, плодан писац до мојега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

22.10.2023 14:05

Знају ли сви ови што коментаришу значење ријечи сатира тј сатиричан. Или наш народ не зна или ако зна не чита текстове до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бих

22.10.2023 14:25

Предсједник Србије Александар Вучић данас је иронично поручио Сједињеним Америчким Државама да уведу санкције и унуцима предсједника Републике Српске Милорада Додика. обазњедиоје он и инуцади и праунуцади да никад нетребају да раде они имају све с коропцијом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајден одговара...

22.10.2023 14:30

Миле , чуо сам за тебе , помаже Бог обогатио си се бавећи се политиком , требаш ми , позваћу те да ми будеш савјетник .ПС.Молим те не заборави кад подјеш у УСА понеси половку " Дједине ракије " 😆

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оврсиме

22.10.2023 14:36

Јел ви контате да је ово сатирицно измисљено писмо какви људи и ликова има да стварно мисле да је писао Додик боже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

22.10.2023 14:53

Ха, ха, ха, добар је сатирицни текст и „погадја у сриду“ како то казу Далматинци. Народ се пали и верује да је ово Додик стварно написао, бас као оно Нусицево цувено писмо: „Цај против затвора“, које је ухватио срески намесник и повео истрагу да му неко не би побегао из затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааааа

22.10.2023 15:02

Миле,требо си му послат и картон ,,газдине ракије" можда би се смилово на санкције теби и твојим најближим,чуј писао Бајдену🤣

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

22.10.2023 15:46

Туга и залост ,хиљаде људи је отисло ,хиљаде и сваки дан одлазе и они не виде проблем,не виде рјесење,и Републику Српску и себе поистовјећују са институцијама,страшно,гкедам.фама.око суда БиХ ,а сви ћуте кад пред исти тај суд БиХ одводе борце,ратне инвалиде који су стварали Републику Српску а не бавили се било којом.врстом.коруоције или криминала и то.је ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

22.10.2023 16:52

Бас лијепо кренуло,мора кад све им дајес из будзета Републике Српске као из свог дзепа нимало не стедис,све сами подстицаји а недас ни 5 фенинга ратарима за псеницу ,затим регресирано гориво и све остало сто мозете узимате, а за изборе немас право да прицас ,покрали сте на најбруталнији нацин ,цистом отимацином јер ниси имао Петрица да ти мјесецима фригира и намјеста резултат који ти одговара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балабан

22.10.2023 18:55

Поднеси оставку ! Вријеме је. (Није Сатира)

ОДГОВОРИТЕ