Цеца и Јелена очи у очи у авиону после снимка из суднице!

Јелена Карлеуша и Светлана Цеца Ражнатовић претходне недеље биле су тема број један на естради јер је "мала од скандала" на друштвеној мрежи Икс објавила снимак суђења са дугогодишњом љутом противницом на коме су могле да се чују бројне међусобне увреде.

Забава 18.10.2023 | 18:29
Цеца и Јелена очи у очи у авиону после снимка из суднице!

Као што се може видети и на ексклузивним фотографијама које доносимо с лица места само неколико дана после овог скандала, ЈК и Цеца су имале прилике да се сусретну и очи у очи на лету из Београда за Минхен, као и на немачком аеродрому.

Све детаље врло непријатног сусрета преноси нам један од путника који се нашао на овом "историјском" лету.

Jelena KarleušaФОТО: КУРИР

- Јелена је прва дошла на београдски аеродром. Била је обучена у црно од главе до пете - у дугој црној хаљини на бретеле, с папучама и ташном, а поглед је сакривала иза великих сунчаних наочара. Све време је куцкала на мобилном телефону. Одмах је ушла у авион, где је заузела место у бизнис-класи, и то поред прозора. Међу последњима у авион је ушла Цеца у друштву свог клавијатуристе, фризера и неколико људи из тима. Одмах на улазу приметила је Јелену, па је само спустила главу и ћутке продужила до свог места, које се налазило само ред иза колегинице, али до пролаза, тако да је све време током лета гледала право у њу док је причала са својим музичарем - прича наш извор са лица места и додаје:

Ceca RažnatovićФОТО: КУРИР

- Док је седела, ЈК је у једном тренутку подигла поглед у правцу Цеце, која је тада улазила у авион, те је, док је пролазила и тражила своје место, само кратко прокоментарисала: "Да ли је могуће да је и ова несрећница ту? Ова жена ме прогони." То је изазвало смех присутних путника у бизнис-класи. Цеца је цео лет провела разговарајући са момком из свог бенда, док је Карлеуша све време гледала у телефон. Након слетања у Минхен, Јелена је међу првима изашла из авиона и села како би сачекала играчицу и организатора наступа за то вече, коју су седели на крају економске класе на истом лету, а неколико тренутака после ње, стигла је и Цеца и само прошла поред ње. Када су се сви скупили, ЈК се упутила ка пасошкој контроли, а затим и да преузме пртљаг, где је Ражнатовићева већ седела и разговарала са својим сапутницима.

Jelena KarleušaФОТО: КУРИР

После тога, десила се још једна непријатна ситуација, када су се среле у просторији за издавање пртљага.

- Јелена је одмах села прекопута Цеце. Кофери су нешто каснили, па је Јелена скинула наочаре и неколико пута је погледала у њеном правцу док је све време у руци држала телефон. Ражнатовићева није скидала наочаре за сунце и све време је са једном женском особом коментарисала колегиницу. То је било баш непријатно. У једном тренутку је устала, мало је стајала са стране, те се упутила ка излазу са сарадником, правећи се да не примећује колегиницу. Врло брзо после ње и Јелена се упутила ка излазу јер је продужила даље пут ка Штутгарту, за разлику од Цеце, која је остала у Минхену - завршава наш извор.

Ceca RažnatovićФОТО: КУРИР

Јелена Карлеуша није одговарала на позиве, а Цецин ПР је поручио да певачица нема коментар поводом овога.

Подсетимо, ово није први пут да су се њих две нашле у истом авиону. Последњи пут се то десило пре две године, кад су се враћале из Беча, а иста ситуација се догодила и 2012, кад су обе путовале за Цирих.

- Овај сусрет биће историјски ако се овај авион сруши. А ако се сруши, Србија ће решити све своје проблеме - изјавила је тада Карлеуша за Курир.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Диве

18.10.2023 20:53

Оне су ставиле више силикона на себе него што га има на авиону за евентуално заптивање рупа због ваздуха.Чудо је да нису и пур пјену користиле но никад не реци никад.Да им није било брачних и љубавних партнера обадве би пјевале у шатору на Кочића збору код газде Неше за дневницу од 100 КМ плус порцију рест прасетине.

ОДГОВОРИТЕ