Оставио жену да плати сама рачун након што је појела гомилу острига!

Жена из Атланте исмијана је на друштвеној мрежи након што је на ТикТоку објавила како је појела 48 острига, након тога торту од ракова и предјело од црвеног кромпира док је била на састанку са једним мушкарцем.

Занимљивости 18.10.2023 | 15:39
Оставио жену да плати сама рачун након што је појела гомилу острига!

Он је наводно попио само једно пиће јер је вјеровао да храна неће бити наручивана и остао са њом само да би видио како она једе јело за јелом, пренио је "Њујок пост".

Наводно се извинио да мора до тоалета прије краја оброка, а затим је само напустио локал, оставивши је да плати рачун од 184 долара.

"Зашто је до ђавола рекао да иде у тоалет и више се никада није вратио? Ја сам га чекала. Прошло је 10, 20, 30 минута", @еqуанааа, такође позната као ЕкуанаБ, рекла је својим пратиоцима у објави послије састанка који је погледало више од два милиона људи.

"Када је дошао четврти (тањир), гледао ме је као лудак. Није ме брига… Морала сам. Било је тако добро", истакла је она.

Инцидент о коме је ријеч догодио се у Фонтеновој кући острига - а особље је било запањено како је она појела толико природног афродизијака.

 "Рећи ћу, прошло је много времена откако сам видјела једну жену да је појела толико много", рекла је генерални менаџер Келси Фленаган за Ролинг Стон.

"Јела је крекере и сличне ствари. Али да, појела је све. Прилично импресивно", додала је она.

Међутим, та ситуација и није тако необична, навео је лист.

"Ово није ништа ново за нас“, рекла је Фленаган, која је описала ЕкуануБ као заиста пријатну и потврдила да инцидент није био намјештен.

"Било је прилично смијешно", навела је она.

У видеу који је постао виралан, ЕкуанаБ је, такође, показала скриншотове за које је тврдила да су поруке између ње и мушкарца док се жалила што неће да плати оброк.

"Понудио сам се да те изведем на пиће, а ти си наручила сву ту храну“, написао је њен партнер, прије него што је понудио да покрије рачун за коктеле.

"Могу да платим рачун за пиће", додао је он.

Видео снимак ЕкуанеБ, који гута шкољке није освојио ниједну особу на мрежама.

Њихови коментари се своде на то да ју је мушкарац позвао на пиће, а да је она појела "пола океана".

(Глассрпске.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар