Нова банка донира 1 КМ од сваког уговора за штедњу

Штедња је вјештина која се учи и унапређује, а са Новом банком може имати и своју хуману страну. Одлични резултати остварени од почетка кампање за промоцију класичне орочене штедње били су подстрек да се донесе одлука да ће Банка од сваког уговора који током трајања кампање Банка потпише са корисницима штедње донирати 1 КМ. 

Република Српска 17.10.2023 | 17:01
Нова банка донира 1 КМ од сваког уговора за штедњу

Кампања је организована под називом „Краљевска штедња“, у трајању од 21. августа до 30. новембра 2023. године. Средства прикупљена током трајања кампање равноправно ће се распоредити Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра" из Бање Луке и Удружењу „Срце за дјецу обољелу од рака“ из Сарајева. 

„Нова банка као стуб стабилности финансијског система, истовремено представља ослонац и подршку заједници у којој послује. Дјеци која се боре против малигних обољења и њиховим породицама је потребна највећа могућа подршка.

Ови мали суперхероји су велика инспирација и разлог зашто смо покренули ову хуманитарну активност која има за циљ побољшање услова њиховог боравка у Родитељским кућама.

Желимо да допринесемо квалитетнијем животу, а дјечији осмех је на врху листе наших приоритета“, изјавио је Стефан Пајић, руководилац маркетинга и корпоративних комуникација Нове банке.

Једна од корпоративних вриједности које се његују у Новој банци јесте дугорочно партнерство. То значи да Банка настоји успоставити узајамно корисне, брижне односе, засноване на повјерењу и жељи за заједничким успјехом, пружајући врхунско корисничко искуство и услугу. Та вриједност подразумијева и солидарност, без које нема доброг партнерства. Кроз ангажман у заједници у којој послује и социјалну осјетљивост, Банка постиже равнотежу између тржишног пословања и друштвене одговорности.

(ПР)