Драгана Мирковић задала домаћи задатак естради!

Балканска музичка звезда Драгана Мирковић показала је кроз вишедеценијску каријеру плесни таленат, кроз многе спотове, концерте, али и свој филм.

Забава 16.10.2023 | 20:22
Драгана Мирковић задала домаћи задатак естради!

Дошао је ред да све то поново видимо у јединственом музичко-плесном шоу-програму који ће публика обожавати. Наша екипа забележила је ексклузивне кадрове са почетних снимања, где смо имали прилику да видимо Драгану како у веселој атмосфери предано ради са својом екипом.

Драгана је стрпљиво мењала стајлинге и позе и све је текло као шал. Овај шоу-програм није могао да прође без Драганиног дугогодишњег сарадника Дејана Милићевића.

- Драгана је дефинитивно неко ко је у плесном свету задао домаћи задатак одавно. Драгана је неко ко је први увео практично у шоу-бизнис и у естраду. То играње, кореографија, које, да кажем, следбеник свих оних великих кореографских уметника који су у парламенту радили и на својим фазама, и на својим наступима. Одувек је неговала, да кажем, тај плес, одувек се је водило рачуна о кореографији - искрен је Дејан Милићевић.

Dejan MilićevićФОТО: КУРИР ТВ

Дејану је велики изазов био да прихвати учешће у овом шоу-програму.

- Дефинитивно велики изазов. Било шта што се ради се Драганом је велики изазов, част, задовољство. Да, када неко толико дуго траје као што траје Драгана, када неко толико дуго траје као што трајем ја, Драгана 40 година, ја 30 година. Лепо је када се споје таква два искуства и такве две енергије. И резултат мора да буде фантастичан, јер је уложено много љубави и рада, и пре свега пуно поштовања, које ја имам према Драгани и према целом њеном светолосном - додаје Милићевић.

Сарадници и познаници Драгани Мирковић, често за њу кажу да је иста на сцени и ван ње.

- Драгана и приватно и пословно је једна фантастична енергија, једно мило биће које има ту, да кажем, стваро има ту мајчинску енергију, брине се о свима, брине се о целој екипи. Од самог доласка јави се свакоме, са сваким поразговара. Све тече, све је флуидно, нема апсолутно ничега и ако дођемо можда до неке конфронтације мишљења, то није нешто што је оштро, што је некако са задњом намером, него је креативно - истиче Дејан Милићевић.

Колико је Драгана вољена међу сарадницима, показује и њихов гест изненађења. Даровали су јој огроман букет цвећа, што је фолк-звезду веома дирнула.

Dragana MirkovićФОТО: КУРИР ТВ

- Још ћете да ме расплачете, а морам још да снимам - насмејала се Драгана.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар