Здравко Чолић открио шта сања и рецепт за добар сан

Здравко Чолић, један је од највеће регионалне звезде, а откако се појавио седамдесетих на јавну сцену тадашње Југославије, будио је пажњу медија, који су се утркивали да објаве нешто о њему.

Забава 16.10.2023 | 18:33
Здравко Чолић открио шта сања и рецепт за добар сан

Yугопапир је објавио чланак из ИТД из 1983. године о Чоли које отворено говорио о својим сновима, па чак дао савет како да се одмах оде у сан.

О чему сањају Здравко Чолић?

- Много спавам и много сањам - рекао је тада Здравко.

- Мало ружно, мало више лепо и то обавезно у боји. Неко каже да је то карактеристично за жене, али могу свима да кажем да они који не могу да сањају у боји да су изгубили много у животу. (Трећину живота човек проведе у сну, је л' да?) Иначе, кад спавам врло сам немиран, али је интересантно да без обзира на то што се у сну преврћем, довољна ми је само половина кревета.

Како заспим?

Па, најчешће кад легнем потрбушке. Обожавам тај положај, евентуално неки пут са стране, али то онда мора да буде без јастука. Јој, ја сам ти велика спавалица. Морам да "одрадим" својих 8 сати па то ти је. Кад сам на турнеји онда је то богами и 10 сати. Није лако кретати се, скакати, а о певању да и не говорим ако ниси испаван. Шта сањам у последње време? Ех! Љубавне снове. Не знам да ли је то утицај пролећа, сунца, топлине... Обавезно се дешавају у природи, а ја сам ти ту онда ко неки Адам. Ева или Еве долазе по поруџбини. (?)

Zdravko ČolićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПАПАРАЦО ЛОВ

Да! Ја имам рецепт за сан. Прво интензивно (не дуго, али интензивно) размишљам о нечему, затим лагано под хладан туш, па онда у кревет. Наравно потрбушке. Исте те ноћи сто постотно сањам оно што сам пожелео. Пробајте!

(курир.рс/yугопапир.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар