Када је Гага умро Милена ми је поклонила његов брод!

Након смрти њене велике љубави и човека са којим је провела велики део живота, глумица Милена Дравић је свом колеги Радету Шербеџији поклонила је брод који је припадао њеном супругу и великом глумцу Драгану Николићу.

Забава 12.10.2023 | 18:29
Када је Гага умро Милена ми је поклонила његов брод!

Драган Николић преминуо је 11. марта 2016. године након дуге и тешке болести, а од Милене Дравић смо се опростили 14. октобра 2018. године. Раде Шербеџија се и данас живо сећа како му је глумица поклонила Гагин брод, само два месеца након његове смрти.

"Звала ме је два месеца након Драганове смрти, кад сам био у Београду, и рекла да је Гагин брод одлучила да поклонити мени. Још га није ни ставио у море кад се разболео, завршавао га је, био је то нов брод. Рекао сам Милени да већ имам две барке и захвалио јој се. Но, она је, као и обично кад би се наљутила на мене, рекла: 'Не лупетај' и додала да жели да имам успомену на њега. Пребацио сам га у Хрватску и дао мојим људима да њим превозе младе глумце на пробе и представе. Сад је у флоти бријунског театра Улyссес. На њему пише Гага, уз слику мог друга Драгана Николића као Попаја у морнарској мајици. Сад нас Гага вози и Драган Николић је сваки дан с нама током лета. Чува нас и штити", рекао је Шербеџија.

Dragan Nikolić, Milena DravićФОТО: ДРАГАНА УДОВИЧИЋ, ПЕТАР АЛЕКСИЋ, МАРИНА ЛОПИЧИЋ

Шербеџија је открио и да ли на видику има нових пројеката.

"Два би филма требало да снимим у Америци. Једна млада редитељка покушава свој да пребаци у Лондон, да тамо снимамо, а други би се требао радити у Њујорку и на Новом Зеланду. Опет сам добио фантастичну улогу, оца главног јунака. То је прича између оца и сина, изврстан сценарио, и надам се да ћемо га ове године одрадити", рекао је Раде Шербеџија.

Rade ŠerbedžijaФОТО: САША УРОШЕВ

(Курир.рс/<а хреф="хттпс://мондо.рс/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">МОНДО)

Коментари / 0

Оставите коментар