Клинци возили сами аутомобил неколико стотина километара!

Један неименовани десетогодишњи дечак са Флориде и његова 11-годишња сестра који су “бежали” у Калифорнију возећи сами аутомобил неколико стотина километара пре него што су их зауставили шерифови заменици на међудржавном аутопуту, саопштиле су власти…

Занимљивости 12.10.2023 | 16:38
Клинци возили сами аутомобил неколико стотина километара!

Аутомобил који је припадао њиховој мајци, брат и сестра су сами возили аутомобил готово 200 миља односно 320 километара!

Канцеларија шерифа округа Алачуа каже да су заменици приметили лимузину на међудржавној магистрали 75 у близини Гејнсвила на северу Флориде нешто пре 4 сата ујутру у четвртак. Мајка деце је пријавила да је украден и да су њена деца нестала четири сата раније у Норт Порту, граду на југозападу Флориде.

Полицајци су, мислец́и да имају посла са крадљивцима аутомобила, извукли пушке и наредили онима који су били у ауту да изађу.

“На велико изненађење, полицајци су приметили 10-годишњег возача како излази из возила заједно са својом 11-годишњом сестром“, наводи се у саопштењу преноси вест АП

Деца су рекла полицајцима да је девојчица била узнемирена што јој је мајка одузела електронске уређаје због лошег понашања, па ју је дечак возио у Калифорнију.

Децу су интервјуисали детективи, који су рекли да нема назнака да их је мајка или било ко други у куц́и малтретирала.

Мајка је одбила да поднесе тужбу против деце, (чудно зар не) и деца су јој пуштена. Имена мајке и деце нису саопштена.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар