Стјуардеса открива како се српска естрада понаша у авиону!?

Познато је да естрадне личности доста времена проводе путујући авионом, како би стигли на наступе или искористили време за одмор. Многи од њих не крију да се плаше летења, па и да посежу за по којом чашицом алкохола како би тај страх превазишли.

Забава 11.10.2023 | 18:33
Стјуардеса открива како се српска естрада понаша у авиону!?

У разговору са једном стјуардесом, која овог пута жели да остане анонимна због политике авио - компаније за коју ради, Мондо је сазнао много шкакљивих детаља о познатима из света музике и глуме, који ће вас можда изненадити! Она ради на свим линијама које лете из Београда ка Европи, а то су углавном дестинације у Немачкој, Шведској, Француској, Кипру, на које домаће звезде путују, и има велико летачко искуство иза себе. Она најбоље зна да рад са људима није нимало лак, а да ли се по нечему разликују познати од осталих путника питали смо је током разговора.

StjuardesaФОТО: ПРОФИМЕДИА

"Многи познати су ме изненадили. Неки о којима сам имала лепо мишљење разочарали су ме, док су неки о којима сам имала одређене предрасуде показали колико су приземни, природни и опуштени, за разлику од онога што можда приказују у јавности". На питање ко ју је највише разочарао, одговара: "То би дефинитивно биле глумица Наташа Нинковић и водитељка Сања Маринковић. Наташу сам лично обожавала, па ми је њен надобудни став изазвао велику непријатност, а нажалост сличног су мишљења и моје колеге. Она се на авиону понаша попут диве, и као да смо јој послуга. С друге стране, Сања Маринковић је направила читаву драму зато што је била замољена да стави торбу у одељак за пртљаг. Иако јој је објашњено да је то процедруа само током полетања, из безбедносних разлога, драмила је на очиглед свих и расправљала се."

Још један од оних који су је разочарали својим понашањем је Аца Лукас." Иако смо му указали ВИП третман и са члановима бенда га сместили у прве редове, Аца није показао ни мало захвалности. Прво је ударао шаком одељак не би ли га затворио након што је сместио кофер, а за то постоји квачица. Током сервиса платио је за цео бенд пиће и храну, али није био тако великодушан према посади. Уредно је узео кусур од два евра! Није да ми очекујемо бакшиш, али је некако било смешно то што је баш он то урадио."

Aca LukasФОТО: КУРИР

С друге стране, оних који су је пријатно изненадили су: Јелена Карлеуша, Цеца Ражнатовић, Ђани и Лепа Брена. "Они су дефинитивно доказ да што је већа звезда - мање комплекса. Карлеуша ме је посебно изненадила, која уопште не говори и нема онај агресиван став који приказује у јавности. Најнормалније је седела са својим плесачицама, ћаскала, распитивала се за парфеме из наше понуде, чак и купила неки од двадесет евра, а испоштовала је свакога ко јој је пришао да се слика и чак је није мрзело да устане сваки пут!" Она још додаје да је од тада променила мишљење о певачици.

Jelena Karleuša, Svetlana Ražnatović CecaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Цеца је летела са сестром на Кипар, и биле су обе баш фине и љубазно су се опходиле према посади. А Лепа Брена је скроз природна...види се да је слава нимало није променила". Додала је још да је Дара Бубамара увек летела тип - топ скоцкана, и да јој није проблем да седи на средњем седишту, између осталих путника, никада није тражила да се премести на неко боље место или захтевала неки екстратреман. Исти такав је и певач Ђани.

(курир.рс/мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар