Беби у инкубатору пуштали Тањине песме и она преживела?!

Певачица Тања Савић каже да је превремено рођена беба преживела јер је отац детету пуштао њене песме! Фолкерка каже да је с њеним менаџером контактирао родитељ чије је дете одлуком лекара било у инкубатору и које је на крају успело да ојача, па су погодили тезгу да Тања на крају запева на четвртом рођендану.

Забава 10.10.2023 | 20:27
Беби у инкубатору пуштали Тањине песме и она преживела?!

- Прошле године је неки господин рекао да позовем свог менаџера и да мора да ми захвали тиме што ћу певати на четвртом рођендану његове ћерке. Рекао ми је да је његово дете преживело захваљујући мојим песмама које је слушало у инкубатору. Пуштали су јој моје песме, била је превремено рођена беба и знате већ каква је процедура ако дете мора да се стави у инкубатор. Много ме је разнежила та прича, а и свакога коме сам је испричала - рекла је певачица у емисији "Премијера, викенд-специјал", па је поменула и своју децу, два сина, која има из брака с Душаном Јованчевићем.

- Жао ми је што нисмо нормална породица, али тако је изгледа морало да буде. Мушкарац у браку и у кући треба да буде заштитник, а не неко ко ће да вара жену и све око себе малтретира. Многи обично питају како сам могла с таквим човеком да уђем у брак, како нисам знала да је насилан. Па истина је да он није био такав кад смо се забављали и на почетку брака. Био је други човек, али шта се после десило у његовој глави, то је друго питање. Битно је да сам некако успела да вратим децу, била сам полужива кад сам свакодневно слушала претње да нећу моћи да их загрлим више никада. То је траума, кад су деца крочила у Србију, била сам ван себе. И данас памтим тај тренутак, то је за мене била лавовска борба.

Tanja Savić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРЕМИЈЕРА ВИКЕНД СПЕЦИЈАЛ

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4262486/беби-у-инкубатору-пустали-песме-тање-савиц">курир.рс/република)

Коментари / 0

Оставите коментар