Родитељи супруге шкотског премијера заробљени у Гази

Шкотски премијер Хумза Јусаф саопштио је данас да су родитељи његове супруге Надије ел Накле тренутно заробљени у Појасу Газе.

Свијет 09.10.2023 | 17:48
Родитељи супруге шкотског премијера заробљени у Гази

Он је навео да су његови ташта и таст отпутовали у Газу пре недељу дана како би посетили породицу, преноси ББЦ.

"Моја жена и ја смо веома забринути за њих", рекао је Јусаф.

Додао је да у има невиних људи који пате, те да он и супруга не могу да оправдају убијање невиних цивила.

Истовремено, Јусаф је поручио да оштро осуђује "неоправдане" акције палестинске милитантне групе Хамас.

Јусафова супруга је палестинског порекла и има чланове породице, укључујући брата, који живе у Гази.

(Тањуг) Фото: Профимедиа 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Јоја

09.10.2023 18:21

Отисли да бране палестину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

09.10.2023 18:40

- Јел се Руси и Украјинци рокају због религије? - Не, и први и други су православци... - Украјинце подржава Америка, а Русе Кина... - Тако је. - Кинези су атеисти? - Да. - А Амери? - Јебем ли га, Амери су неки Протестанти, Католици, Мормони, курац - палац. - А Израел? - Шта Израел? - Шта су они? - Они су Жидови. - А Палестинци? - Палестинци су Муслимани. Сунити. - Ко подржава Палестинце? - Иран. - Јесу и Иранци Муслимани? - Јесу, ал Муслимани Шијити. Који се иначе не слажу са Сунитима, ал ако морају бирати између њих и Жидова ондак су са Сунитима. - Аха. - А Албанци? - Албанци су за Жидове. - Ал они су Муслимани? - Јесу, ал су уз Америку, а Америка је уз Израел. - Ок. Онда су Срби из Босне сигурно против Израела. - Јок, они су за Израел. - Ок, а ако су Муслимани из Албаније за Израел, онда су и Муслимани из Босне за Израел. - Јок, они су за Палестину. - Ок... А Хрвати из Босне, они су у Федерацији са Муслиманима, онда су и они за Палестину? - Јок, Хрвати из Босне су за Израел... - А јеботе... А Срби из Србије су онда сигурно за Палестину која није признала Косово, а против Израела који га је признао? - Јок, и Срби из Србије су за Израел. - А Украјинци? - За Израел. - Онда су Срби сигурно за Украјину када су и за Израел. - Јок, за Русију су. - О јеботе, оћул ишта погодити... - Пробај. - А Хрвати? - За Израел. - Онда су и Хрвати за Русију? - Јок, за Украјину. - А јесул Руси за Израел? - Јок, Руси су за Палестину јер је уз њих Иран, а Иран је руски савезник. - Ок, онда су сигурно Муслимани из Босне за Русију јер су ирански Муслимани уз Русију која је за Палестину, а Украјина за Израел. Јел тако? - Јок, Муслимани из Босне су за Украјину, а против Русије јер су Срби из Босне за Русију. - Сад ми више ништа није јасно... А Турци? - Шта Турци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоше,

09.10.2023 19:14

Џаба си се трудио, али свака ти част за то. Ствар је у томе, демократија или диктатура. Религија је превазиђена, религију само диктатори и зликовци злоупотребљавају, позивају се на бога, знају да га нема, не боје га се, али у име бога чине злочине. Врло једноставно, демократија или диктатура.

Name

Мирослав

09.10.2023 20:05

Цели свет лудује, сви су против свих, и сви су за свакога, а млацење је израз љубави, и у исто време израз мрзње. Или це свет доци памети, или це унистити целу планету?

Name

Зашто би

09.10.2023 20:22

Један диктатор дошао памети, ко га може на то присилити или убиједдити, кад има апсолутну моћ? Размисли мало Мирославе, можда је демократија рјешење.

Name

Ре Зашто би

09.10.2023 22:26

Гдје постоји демократија, шта ти је то? Све је и свуда корумпирано. Зар министар у једној демократској земљи може имати привилегију да само његова фирма може укапати заражене и угинуле свиње. Кажу пренио власништво на адвоката. Можеш мислит да нема утицаја на доношење одлука.

Name

Ствар је

10.10.2023 00:02

У борби измедју добра и зла, отимацини поробљавању другог другацијег и слободе и права свакога цовјека да буде сто јесте свој на своме.

Name

Наравно да постоји демократија

10.10.2023 08:04

Али постоји демократија и "демократија". У овој првој на сваким изборима могућа редовна смјена власти. У овој другој "демократије" постоје исто избори, исто редовни, али то ти је као трка са једним коњем. Чак и у Кини у једнопартијском систему постоје избори. С. Кореја се зове демократска кореја. А то да свињама, па да је друштво мало мање пропутин и мало више за покрет Србија против насиља, а не плијувати по њима, али дуг је то процес, свијест нам није на завидном нивоу.

Name

Милош 2

09.10.2023 18:41

- Турци су Муслимани, они су онда за Палестинце? - Па не баш, Палестинци су заједно с Британцима истјерали Турке из Палестине па се баш и не миришу. - Јесу онда Палестинци непријатељи Турака? - Јок, непријатељи Турака су Курди. - Шта су сад који курац Курди? - Курди су атеисти. - Аха, Курди су онда сигурно с Кинезима јер су и они атеисти. - Јок, Курди су с Америма. - Онда су Турци против Амера ако су Амери с Курдима? - Ма какви, Турци су у НАТО -у, Амерички савезници. - А у курац више, а шта је с оним Арменцима? - Шта с њима? - Шта су они? - Они су Православци. - Јесу они уз Русе? - Јок, уз Амере. - Ал њих су протјерали они Азербејџанци из Нагорно Карабацха? - Јесу. - Јесу ти Азербејџанци ондак за Муслимане из Палестине? - Јок, они су за Жидове. - Онда су сигурно и против Ирана јер је Иран за Палестину? - Јок, Азербејџан је уз Иран. - А ови Сиријанци су Муслимани? - Јесу. - Онда су они с Турцима? - Јок, рокају се с Турцима. - Турци су против Курда, онда су сигурно Сиријанци с Курдима? - Јок, рокају се с Курдима. - Јесул онда Сиријанци за Израел? - Ма који црни Израел, Сирија је уз Палестину 100 %. - А јеботе лед...А Црногорци? - Шта с њима? - С ким су Црногорци? - Прије су ратовали против Јапана, а сад су преко Амера с њим у савезу. - МОЛИМ?! - Опалим те голим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

09.10.2023 18:50

Е јеси ћакнут

Name

Ре Милош и Милош 2

09.10.2023 18:58

Сви су збуњени, не знају ни ко су ни шта су, ни за кога су. На крају јебе луд збуњеног а збуњени се хвали како му је добро и са ким би желио још. Аферим (Мујо)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

09.10.2023 20:13

Куд и ја своју пуницу нисам посло мало на одмор да види свијета.Њему ко фол зао пунице и пунца.Оке и мени би било зао пунца зато сто је људина а пуница исто вегета

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ти милане

09.10.2023 20:35

Људина? Људина не прича тако о пуници.