Навијачи Партизана послије утакмице остали у Тел Авиву

Неколицина навијача Партизана, која је у сопственој режији присуствовала мечу првог кола Евролиге у Тел Авиву остала је у том граду, сазнаје Курир из више извора.

Свијет 07.10.2023 | 22:08
Навијачи Партизана послије утакмице остали у Тел Авиву

Наиме, присталице црно-белог тима су отпутовале у среду у главни град Израела како би испратиле меч Макабија и Партизана, али се по завршетку истог нису упутили назад, већ су одлучили да остану и разгледају град и наредних дана.

Они су у сопственом аранжману набавили карте за меч, бодрили црно-беле и испланирали да њихов мини одмор потраје и током викенда.

Подсетимо, министарство културе и спорта Израела објавило је да се отказују сви спортски догађаји до даљег, после изненадног напада палестинског Хамаса на јужни и централни део земље.

Није познато како ће новонастала ситуација утицати на кошаркашки клуб Макаби из Тел Авива, који би 12. октобра требало да путује у Милано на меч Евролиге.

Напад је започео дан после 50. годишњице јомкипурског рата. Најмање 40 људи је убијено, више од 700 рањено.

У целој земљи је проглашена ратна приправност и почела је велика мобилизација.

Број погинулих у изненадном нападу палестинског Хамаса на Израел повећан је на више од 150, јавили су израелски медији на хебрејском језику позивајући се на здравствене званичнике.

Министарство здравља Израела саопштило је да је више од 1.100 људи рањено у том нападу започетом рано јутрос ракетирањем и убацивањем екстремиста Хамаса који су пуцали на војнике и цивиле.

Јачина и тренутак напада је шокирао Израелце. Догодио у време прославе великог верског јеврејског празника, дан након 50-годишњице јомкипурског рата.

(Курир спорт)  Фото:КК Партизан

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Постен

08.10.2023 11:00

Незнам.само како Исраел мозе играт у европским такмицењима кад није ни близу европе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако ако

08.10.2023 15:07

Али су зато веома близу Америке. Одмах иза ћошка је Америка.

Name

Делија

08.10.2023 15:08

Е да хоће да их мобилишу, обуку и на прву линију пошаљу.

ОДГОВОРИТЕ