СИПА претресала широм БиХ - Три особе ухапшене

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту у уторак су, у склопу оперативне акције “Трагач“, на подручју Лончара, Доњег Жабара, Пелагићева, Човић Поља, Оџака и Брчког претресли стамбене објекате и покретне ствари на шест локација.

Босна и Херцеговина 05.10.2023 | 08:38
СИПА претресала широм БиХ - Три особе ухапшене

Ухапшене су три особе због постојања основа сумње да су починила кривично дјело “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“, прописано Кривичним законом Републике Српске.

Након криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених, ухапшене особе предате су у надлежност Окружном јавном тужилаштву Добој.

У оперативној акцији откривено је и привремено одузето око седам килограма зељасте материје која изгледом асоцира на марихуану, 12 пакетића прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу спид, око 500 грама прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, 50 цијелих стабљика зељасте материје на сушењу које изгледом асоцирају на опојну дрогу марихуану, 4.500 КМ, 2.065 евра и други предмети који могу послужити као доказ да је почињено наведено кривично дјело, саопштено је из СИПА.

(Аваз)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марко

05.10.2023 09:39

Крупне рибе нико не дира.. Шта би са оном дрогом у Добоју ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

05.10.2023 10:32

Миле?

ОДГОВОРИТЕ