ЈК не престаје да прозива, шта јој је Цеца поручила

Светлана Цеца Ражнатовић стигла је на снимање нове епизоде музичког такмичења "Звезде Гранда", а онда је одговорила на питање новинара везано за медијски рат који води с Јеленом Карлеушом.

Забава 03.10.2023 | 16:33
ЈК не престаје да прозива, шта јој је Цеца поручила

Цеца и Јелена поново су ушле у сукоб након што је Карлеуша коментарисала песму Александре Пријовић "Дам, дам, дам" за коју је казала је то треш музика из 2001. године, а Ражнатовићка је долазећи на Пријин концерт испред Арене казала да је управо дошла то да слуша.

Осим тога, Цеца је најавила долазак и на концерт репера Војажа и Нућија, што је Карлеушу испровоцирало те је на друштвеној мрежи Икс (некадашњи твитер) објавила:

Jelena Karleuša, Jelena KarleusaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- У ј*т, за ово угрожавање сигурности Ћунија и деце из публике се лично осећам одговорно. Родитељи, упалите деци локације на телефонима. Ћуни, мислим да је време да ти Војажов тата објасни неке ствари - написала је Карлеуша.

А након овога Цецу дсу новинари питали а прокоментарише цео сукоб са Јеленом, на шта је она имала кратак одговор:

Svetlana Ceca RažnatovićФОТО: АТА ИМАГЕС

- Боже ме сачувај! - изјавила је фолк звезда, којој је осмех спао с лица чим је чула Карлеушино име и презиме.

(Курир/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Карлеуша

03.10.2023 20:30

Је себи умислила да је дива и да јој нико не може парирати.Да има имало пристојноси не би' нападала своје младје колеге.То диве не раде.Она је болесно љубоморна на све и свакога.Њене пјесме, спотови гардероба су ужас над ужасима.

ОДГОВОРИТЕ