Слобода о родном крају: Тамо немам више никог!

Глумица Слобода Мићаловић важи за једну од омиљених на нашој јавној сцени, а снимање серије „Било једном у Србији“ вратило ју је у њен родни Лесковац.

Забава 02.10.2023 | 20:24
Слобода о родном крају: Тамо немам више никог!

Глумица је својевремено за домаће медије емотивно говорила о свом родном крају.

- Већ дуго не живим у Лесковцу, последњих неколико година га и не посећујем јер тамо немам више никог свог. Требало ми је времена да се навикнем на боравак у хотелу… Прво нисам могла да се освестим да сам у Лесковцу, имала сам утисак као да сам у неком другом граду који ми је јако познат… Људи су се променили, читава једна генерација је отишла, дошли су нови клинци - рекла је Слобода тада за Глорију.

- Била сам на местима на којима су се дешавале неке битне ствари у мом животу… Рецимо, снимали смо кадрове у цркви у Вучју, где смо крштене моја сестра Драгана и ја и где смо с родитељима проводиле сваки викенд. Снимали смо и у Дев казану и на Ђокиним вировима… Сва та места ме дубоко враћају у један безбрижан период живота - додала је глумица.

Како је истакла, откако се преселила у Београд, Лесковац је посећивала само због друштва.

- Моји пријатељи су углавном по Европи, повремено се нађемо ‘доле’ и присетимо се разних догађаја - истиче Слобода.

Sloboda MićalovićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Било је дивно што сам за двадесетак дана, колико сам провела на сету, обишла сва она драга места на којима нисам дуго била. Имала сам потребу да посетим цркву у којој су ме родитељи крстили. Једва сам је пронашла, иако знам да је у селу Вучје поред града. Обилазила сам околину, где су родитељи знали да сестре и мене воде на излете и викенде. Дирљиво је кад видиш опет све то одакле си кренуо и успео нешто да урадиш, онако како си зацртао - нагласила је она тада за поменути медиј.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар