Милан Станковић отишао на Хиландар па завршио на инфузији!

Милан Станковић поново је посетио Хиландар. Он се огласио на Инстаграму и показао да је у манастиру завршио на инфузији.

Забава 02.10.2023 | 18:36
Милан Станковић отишао на Хиландар па завршио на инфузији!

Због чега му је била потребна медицинска помоћ, није познато, али је овом објавом забринуо фанове.

Иако су многи помислили да он више неће боравити у манастирима, када је са Инстаграм налога обрисао све верске фотографије и да се враћа на естраду, Милан их је сад разверио када је објавио да је поново отишао на Свету Гору.

Како смо раније писали, певач на разне начине помаже манастиру Хиландар, где је боравио прошле године током Васкршњих празника. Тада смо објавили и да Милан на том светом месту прави мелем за карционом, што нам је потврдио теолог Милош Стојковић.

- Тачно је да Милан помаже манастиру Хиландар. Он долази у манастир и сам се пријави да нешто помогне у манастиру везано за свакодневне радове унутар монашке заједнице Хиландара. Сећам се да су му скоро монаси као благослов дали послушање илити задатак да помогне у припреми козлица. То је мелем против карцинома који се прави и може се набавити на Светој Гори - рекао је Стојковић.

Milan StankovićФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Иначе, Милан који се повукао из јавности, током илегала дао је само један интервју када је причао о вери.

- Крштен сам још као беба да бих преживео, а преживео сам много у свом кратком животу. Сви ми имамо стремљења, жеље, планове, успехе, идеје. Велике дарове ми је дао Бог, а с тим иде и велики крст. Али у лудилу овог времена, духовно слепи, глуви и неми, свегрешни, пале природе, сви неминовно озбиљно промашујемо и са закашњењем осетимо да без логоса божјег живот нема живота, нити смисла. То су потврдили сви који се живљењем озбиљно баве. Све науке, филозофије, револуције, идеологије лимитиране су оквиром створеног, без приступа тајни Творца, узрока. А све се на крају завршава Господом, јер кроз њега је све и постало - рекао је Милан.

Певач је објаснио и шта за њега подразумева вера и хришћанство:

Milan StankovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Манастири и светоотачко предање су ту да нас уче и помогну да постанемо хришћани, што је врхунска вредност. Бити истински хришћанин стање је духа које надилази време и након телесне смрти прелази у вечно блаженство. Али хајде за почетак да научимо да бити православни хришћанин није слободан дан за јело и пиће за празнике, нити је бројаница окачена о ретровизор у колима - објаснио је он.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар